Valmentajahaku avoinna (Hki, Espoo, Vantaa)

18.11.2019

Haluaisitko valmentajaksi Funky Teamiin? Meillä on nyt paikkoja avoimena koko pääkaupunkiseudulla, niin cheer- kuin tanssipuolella. Lue lisää, niin tiedät miten sinusta voisi tulla valmentaja jo tämän vuoden puolella!

 

Seuramme valmentajat ovat yli 15-vuotiaita, nykyisiä ja entisiä urheilijoita, urheilualan opiskelijoita tai lajiaktiiveja. Haemme nyt eri-ikäisille ja -tasoisille joukkueille valmentajia pääkaupunkiseudulle. Valmennustehtävät alkavat sopimuksen mukaan joko heti, tai viimeistään kauden 2020 joukkuejaoista (Joulukuussa 2019). Lähetä avoin hakemus sähköpostitse 30.11. mennessä otsikolla "Valmentajahakemus - kaupunki - oma nimi"

 

Helsinki (cheer ja tanssi)

helsinki@funkyteam.fi

 

Espoo (cheer ja tanssi)

espoo@funkyteam.fi

 

Vantaa (cheer)

vantaa@funkyteam.fi

 

Kaikki valmennuksen aloittavat sekä valmentamisesta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita FT Espoon järjestämään apuvalmentajan starttikoulutukseen 22.11. Koulutuksessa käydään läpi apuvalmentajan roolia sekä tehtäviä, ja sen jälkeen voi halutessaan hakeutua apuvalkuksi kaudelle 2020 Espooseen, Helsinkiin tai Vantaalle. Koulutus on maksuton eikä sido osallistujia apuvalmennuksen aloittamiseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen linkin kautta

 

https://fte.myclub.fi/flow/events/1807199