Funky Team Vantaa on perustettu vuonna 2017. Funky Team Vantaalla cheerleadingia voivat harrastaa lapset ja nuoret eri tasoilla niin harraste kuin kilpajoukkueissa. 

Tutustu joukkueisiin ja valmentajiin Cheerleading-joukkueet sivulla.

Cheertanssia voi harrastaa Funky Team Espoon joukkueissa.  

Harjoituspaikat 

Harjoituspaikat on merkitty punaisilla merkeillä oheiseen karttaan

Maksut ja maksuehdot

Harrastamisen kustannukset muodostuvat seuralle maksettavista jäsen- ja kausimaksuista sekä mahdollisista muista maksuista, kuten kilpajoukkueilla joukkuekohtaisesta maksusta. Näiden lisäksi jokaisella urheilijalla tulee olla lajin kattava vakuutus ja kilpajoukkueissa urheilevilla lisenssi.

Jäsenmaksu

Kausimaksu 

Kausimaksut maksetaan kaksi kertaa kauden aikana. Kausimaksun suuruus vaihtelee joukkueesta riippuen ja siihen vaikuttaa muun muassa viikottaisten harjoituskertojen määrä.

Kausimaksulla katetaan  

Harjoituskaudet

Kausimaksut syyskaudella 2023

Kausimaksut kevätkaudella 2024

Joukkuekohtainen maksu

Joukkuekohtainen maksu sisältää 

Kaikkiin lisäveloituksiin lisätään 1 € toimistomaksu, jolla katetaan taloudenhoidosta aiheutuvia kuluja.

Leirit ja kilpailut

Kilpajoukkueilla on pakollisia leirejä ja kilpailuja, joihin osallistuminen on edellytys joukkueessa harjoittelulle. 

Jokainen kilpajoukkue osallistuu vuoden aikana eri määrään kilpailuja riippuen joukkueen tasosta. Kilpailuihin ja kilpailumatkoille osallistuminen on pakollista lukuun ottamatta niitä kilpailumatkoja, joiden tiedotetaan olevan vapaaehtoisia. Joukkueen kilpailujen ja leirien määrä ilmoitetaan kauden alussa vanhempainillassa. 

Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly kausimaksuun. Kilpailuiden osallistumismaksut ja muut maksut veloitetaan kaikilta joukkueen urheilijoilta.

Mikäli kilpajoukkueen urheilija ei voi osallistua joukkueen leirille tai kilpailumatkalle, tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti kauden alussa viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen urheilijoille varataan paikka leiriltä ja kisoista. 

Kilpailumusiikki ja joukkuetapahtumat

Kilpajoukkueet tilaavat kerran kauden aikana kilpailumusiikin, joka on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville joukkueille. 

Kilpajoukkueet voivat halutessaan järjestää kauden aikana erilaisia joukkuetapahtumia, kuten jengi-iltoja tai virkistäytymistä harjoitusten sijaan tai harjoitusten ulkopuolella. 

Varusteet ja lettinauhat

Kilpailuasut, huiskat ja kyltit ovat seuran omaisuutta. Kilpajoukkueiden urheilijoille tilataan kauden aikana pakollisia seuravarusteita ja joukkueen oman kiinnostuksen mukaan vapaaehtoisia seuravarusteita joukkueen budjetissa määritellyn summan mukaan. 

Maksaminen

Kaikilla laskuilla on maksuaikaa 14 päivää. Vähävaraisten perheiden tuki on järjestetty siten, että perheellä on mahdollisuus sopia harrastuksesta aiheutuneista kuluista ja tarpeen mukaan. Perhe voi maksaa laskut yksilöllisesti suunnitellun maksusopimuksen mukaan. 

Seura ohjaa myös perheitä tarpeen mukaan muiden tukitoimien ääreen, esim. harrastustuen hakemiseen Hope ry:ltä, kunnan sosiaalitoimesta ja Tukikummit ry:ltä.

Osallistumisoikeus harjoituksiin ja harjoituskielto

Vain seuran jäsenmaksun ja kausimaksun maksaneilla jäsenillä on oikeus osallistua seuran harjoituksiin ja tapahtumiin. Valmentajat merkitsevät läsnäolot myClubiin.

Seuran hallituksella on oikeus keskeyttää urheilijan harjoittelu, jos maksuja ei muistutusviesteistä huolimatta makseta. Harjoituskielto asetetaan automaattisesti urheilijalle, jonka kausimaksut ovat kahden maksumuistutuksen jälkeen yhä maksamatta tai maksusopimusta ei ole noudatettu. Harjoituskielto ei poista velvollisuutta maksaa tulevia maksuja. Harjoituskiellon voi purkaa vain seuran hallituksen nimeämä henkilö, kunnes maksut on hoidettu tai maksusuunnitelmasta on sovittu. 

Maksuhuomautuksen lähettämisestä voidaan periä 5 € huomautusmaksu sekä viivästyskorko. Maksuhuomautukset lähetetään myClubin kautta tai muuten sähköisesti.

Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen kirjallisesti rahastonhoitajan kanssa (katja.rosenqvist@funkyteam.fi).

Poissaolot ja maksujen hyvittäminen

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, kausimaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen yhdistyksen hallituksen kanssa (hallitus.ftv@funkyteam.fi). Tällöin vaaditaan lääkärintodistus palautuksen tai hyvityksen saamiseksi. Palautuksesta vähennetään 8 € toimistomaksu.

Kausimaksu voidaan hyvittää kokonaan, jos

Kausimaksusta voidaan hyvittää osa, jos

Kausimaksua ei hyvitetä

Leirien osallistumismaksut

Osittaisia maksuja ei palauteta eikä hyvitetä. Palautuksesta vähennetään 8 € toimistomaksu.

Harrastuksen lopettaminen

Mikäli urheilija päättää lopettaa harrastuksen kesken kauden, tulee lopettamisesta ilmoittaa sähköpostilla toimisto.ftv@funkyteam.fi  

Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden, on jäsen velvollinen maksamaan kyseisen harjoitus kuukauden sekä seuraavan kuukauden kuukausimaksun. 

Maksettuja maksuja ei palauteta tai hyvitetä, vaikka urheilija lopettaisi kesken kauden.

Jos urheilija lopettaa kesken kauden, laskutetaan leirit ja kilpailut normaalisti, ellei niihin osallistumista ole peruutettu viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Peruutuksen määräaika koskee ainoastaan kotimaassa pidettäviä leirejä ja kilpailuita. Myös tilatut seuravarusteet ja muut aiheutuneet kulut laskutetaan normaalisti, vaikka urheilija lopettaisi harrastuksen kesken kauden. 

Jäsen- ja kilpailumaksuja ei palauteta eikä hyvitetä edes lääkärintodistuksella.

Lisenssi ja vakuutus

Jokaisen kilpajoukkueessa harrastavan urheilijan on hankittava Suomen Cheerleadingliiton lisenssi, jonka hinta määräytyy urheilijan syntymävuoden mukaan.

Lisenssin yhteydessä voi ostaa kilpaurheilun kattavan vakuutuksen. Jokaisella urheilijalla on oltava kilpacheerleadingin kattava vakuutus, joko lisenssin kautta ostettava tai muu vastaava.  

LISENSSIN OSTO-OHJE

Seuran hallinto

Virallinen nimi: FT Cheer Vantaa ry

Kotipaikka: Vantaa

Perustettu: 2017

Osoite: FT Cheer Vantaa ry, Lattamiehentie 5, 01260 Vantaa

Seuratoimijat, seuratyöntekijät ja valmentajat 

Hallitus

Hallitus hoitaa yhdistyksen asioita lain, sääntöjen ja yhdistyksen päätösten mukaan. Hallitus huolehtii yhdistyksen taloudenhoidosta ja muista käytännön asioista. Lisäksi hallitus edustaa yhdistystä.

Yhdistyksen syyskokous valitsee hallituksen jäsenet ja puheenjohtajan. Hallituksen toimikausi määräytyy sääntöjen mukaan. Hallitus kokoontuu ja pitää yhteyttä tarpeen mukaan. Hallituksen toimintaa johtaa puheenjohtaja tai tarpeen mukaan tälle varattu varapuheenjohtaja. Hallitus järjestäytyy toimintakauden alussa ja valitsee keskuudestaan ja ulkopuolelta tarvittavat toimihenkilöt,

Nimenkirjoitusoikeus on hallituksen puheenjohtajalla yksin tai kahdella hallituksen jäsenellä yhdessä. Hallituksen toimikausi 1 vuosi.

Puheenjohtaja

Markku Isoniemi

markku.isoniemi@funkyteam.fi

Varapuheenjohtaja 

Enni Lax

enni.lax@funkyteam.fi

Sihteeri + talous

Katja Rosenqvist

katja.rosenqvist@funkyteam.fi 

Viestintä

Bea Halonen

bea.halonen@funkyteam.fi

Tapahtumat

Ilona Pitkämäki

ilona.pitkamaki@funkyteam.fiSeuratyöntekijät

Seurakoordinaattori

Mia Björk

mia.bjork@funkyteam.fi

045 783 369 66 

Mikäli et tavoita puhelimitse heti, jätäthän viestin niin palaamme sinulle.

Työtehtävät 

Talous- ja Hallintokoordinaattori

Katja Rosenqvist

katja.rosenqvist@funkyteam.fi

045 783 807 74

Mikäli et tavoita puhelimitse heti, jätäthän viestin niin palaamme sinulle.


Työtehtävät 

Valmennuskoordinaattori

toimisto.ftv@funkyteam.fiTyötehtävät

Luottamustoimet