Kurssitoiminta


LeiritYksityis- ja pienryhmä valmennusKurssitoiminta

Akroapinat

Akro-Apinat on suunnattu vuosina 2015-2012 syntyneille pojille ja tytöille, jotka haluavat harrastaa matalalla kynnyksellä akrobatiaa kerran viikossa. Tunti koostuu lämmittelystä, erilaisista ryhmäytymis- ja akrobatiaharjoitteista sekä loppuverryttelystä. Harjoituksissa keskitytään yksilötaitojen harjoitteluun, kehonhallintaan sekä motoristen taitojen kehittämiseen ilon kautta. 

Syksyn kurssiaikataulu tulossa myöhemmin!

Hip Hop- kurssi

Tunneilla harjoitellaan Hiphopille tyypillistä liikekieltä, sekä kokeillaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä ja temppuja. Kurssin aikana opetellaan ja tanssitaan erilaisia koreografiapätkiä. Koreografioissa käytetään tukena cheertanssille ominaisia pom-liikkeitä ja linjoja, kuitenkin varioiden niitä joustavampaan kropan käyttöön.

CheerHiphop on ennen kaikkea hauska ja menevä laji, joka kehittää tanssillisuutta ja tukee myös perinteistä cheertanssia.

Kurssi on viiden (5) kerran tehokas kurssi. Harjoitukset ovat torstaisin klo 20-21 Yrjönkadun Uimahallilla 2-30.3.

Syksyn kurssiaikataulu tulossa myöhemmin!


Leirit

Kesälomaleiri Espoossa

Funky Team Espoon Kesäleirit 2023 !

Vietä super hauska leiriviikko Espoon Cheerhallilla uusia taitoja oppien ja vanhaa kertaen! Päivät koostuvat lajitaitoharjoituksista, ulkoilusta ja muusta toiminnasta.

Leirit toteutetaan arkipäivisin klo 9-16. Hinta on 150€ ja se sisältää ohjatun toiminnan, ruokailut, seuratuotteen sekä vakuutuksen. 

Kesällä järjestämme kaksi leiriviikkoa: 5-9.6.2023 ja 31.7-4.8.2023. Molemmilla viikoilla tarjotaan starttileiri lajista kiinnostuneille sekä taitoleiri jo lajin parissa oleville. Leirit on lähtökohtaisesti suunnattu ala-koululaisille, mutta muutamia poikkeuksia voidaan tehdä, olethan tällöin yhteydessä toimisto.fte@funkyteam.fi 

Ilmoittatuminen: 

STARTTILEIRI 1 (5-9.6.2023)

STARTTILEIRI 2 (31.7-4.8.2023)

TAITOLEIRI 1 (5-9.6.2023)

TAITOLEIRI 2 (31.7-4.8.2023

Yksityis- ja pienryhmävalmennus

Yksityistunnit

Funky Team Espoo tarjoaa Espoon Cheerhallilla yksityisvalmennusta omaan harjoitteluun oli kyseessä akrobatia tai tanssitekniikka.

Valmennus pidetään syksyn 2023 aikana ja harjoitukset sekä sen sisältö sovitaan aina suoraan valmentajan kanssa.

Valmennuskerran kesto on 1 tunti ja ilmoittautumisella voi ostaa 1 valmennuskerran. 

Yksityistunnin hinta on 50€/kerta

Pienryhmävalmennus

Akrobatian pienryhmävalmennusta järjestetään Espoon Cheerhallilla kolmen (3) kerran kursseina. Tarjonnasta löytyy nyt Mikro-akro, Siltakaadot, Flikki ja Arabiflikki. 

Pienryhmävalmennuksen hinta on 35€/hlö.


Syksyn yksityis- ja pienryhmävalmennusten aikataulu julkaistaan myöhemmin.