Mikrot (4-5v):Baby Blue Monkeys
Mikrot (6-7v):Frozen Monkeys
Minit (7-13v):Sky MonkeysBerry MonkeysArctic MonkeysIndigo MonkeysCobalt MonkeysAzure Monkeys
Junior (12-16v):Aqua Monkeys
Mini (8-13v):Denim MonkeysOcean MonkeysBlue MonkeysTeal MonkeysElectric Monkeys
Junior (12-16v):Navy Monkeys
Mini (8-13v):Sapphire Monkeys
Junior (12-16.v):Royal Monkeys

Startti-joukkueet

Baby Blue Monkeys

Ikä: 4-5-vuotiaat

Taso: Cheer mikrot alkeistaso

Toistaiseksi joukkue on yhdistetty seuramme Frozen Monkeys joukkueen kanssa ja ei ole toiminnassa tällä hetkellä mutta toiminta jatkuu, kun urheilijoita on riittävästi.

Baby Blue on 4-5 vuotiaden lasten alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa lajinomaista kehonhallintaa, leikkejä, akrobatiaa sekä pieniä nostoja. Baby Blue esiintyy kauden aikana halutessaan seuran tapahtumissa.

Valmentajat

Oona Osei-Bonsu

Laura Häggblom

Frozen Monkeys

Ikä: 5-6-vuotiaat

Taso: Cheer mikrot alkeistaso

Treeniajat: Perjantai 17.00-18.00

Frozen Monkeys on 5-6 vuotiaiden lasten alkeisryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa lajinomaista kehonhallintaa, leikkejä, akrobatiaa sekä pieniä nostoja. Frozen Monkeys esiintyy kauden aikana halutessaan seuran tapahtumissa.

Valmentajat

Oona Osei-Bonsu

Laura Häggblom

Sky Monkeys

Ikä: 7-11-vuotiaat

Taso: Cheer minit alkeistaso

Treeniajat: Torstai 17.00-18.00

Sky Monkeys on 7-11 vuotiaiden minien alkeisjoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajitaitoja Martinlaakson alueella. Joukkue esiintyy halutessaan seuran tapahtumissa. Mukaan otetaan lajista innostuneita mini-ikäisiä.

Valmentajat

Essi Sulavuori

Emma Hytönen

Berry Monkeys

Ikä: 7-11-vuotiaat

Taso: Cheer minit alkeistaso

Treeniajat: Perjantai 18.00-19.00

Berry Monkeys on 7-11 vuotiaiden minien alkeisjoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajitaitoja Kivistön alueella. Joukkue esiintyy halutessaan seuran tapahtumissa. Mukaan otetaan lajista innostuneita mini-ikäisiä.

Valmentajat

Rosa Luostarinen

Sara Ylönen

Arctic Monkeys

Ikä: 7-11-vuotiaat

Taso: Cheer minit alkeistaso

Treeniajat: Maanantai 16.00-17.00

Arctic Monkeys on 7-11 vuotiaiden minien alkeisjoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajitaitoja Tikkurilan alueella. Joukkue esiintyy halutessaan seuran tapahtumissa. Mukaan otetaan lajista innostuneita mini-ikäisiä.

Valmentajat

Nita Rikström

Aqua Monkeys

Ikä: 12-16-vuotiaat

Taso: Cheer juniorit alkeistaso

Toistaiseksi joukkue on yhdistetty seuramme Navy Monkeys joukkueen kanssa ja ei ole toiminnassa tällä hetkellä mutta toiminta jatkuu, kun urheilijoita on riittävästi.

Aqua Monkeys on junioreiden alkeisjoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajitaitoja. Joukkue esiintyy halutessaan seuran tapahtumissa. Mukaan otetaan lajista innostuneita juniori-ikäisiä.

Valmentajat

Rosa Luostarinen

Noora Juntunen

Indigo Monkeys

Ikä: 8-13-vuotiaat

Taso: Cheer minit jatkoalkeistaso

Treeniajat: Torstai 18.00-19.00

Indigo Monkeys on 8-13 vuotiaiden minien jatkoalkeisjoukkue, joka harjoittelee lajitaitoja kerran viikossa Martinlaakson alueella. Joukkueen tarkoituksena on valmistaa urheilijoita level 1 joukkueisiin. Joukkueeseen noustaan alkeisjoukkueesta.

Valmentajat

Essi Sulavuori

Cobalt Monkeys

Ikä: 8-13-vuotiaat

Taso: Cheer minit jatkoalkeistaso

Toistaiseksi joukkue on yhdistetty seuramme Berry Monkeys joukkueen kanssa ja ei ole toiminnassa tällä hetkellä mutta toiminta jatkuu, kun urheilijoita on riittävästi.

Cobalt Monkeys on minien jatkoalkeisjoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajitaitoja Kivistön alueella. Joukkueen tarkoituksena on valmistaa urheilijoita level 1 joukkueisiin. Joukkueeseen noustaan alkeisjoukkueesta.

Valmentajat

Rosa Luostarinen

Sara Ylönen

Azure Monkeys

Ikä: 8-13-vuotiaat

Taso: Cheer minit jatkoalkeistaso

Treeniajat: Tiistai 16.00-17.00

Azure Monkeys on 8-13 vuotiaiden minien jatkoalkeisjoukkue, joka harjoittelee kerran viikossa lajitaitoja Tikkurilan alueella. Joukkueen tarkoituksena on valmistaa urheilijoita level 1 joukkueisiin. Joukkueeseen noustaan alkeisjoukkueesta.

Valmentajat

Nita Rikström

Harrastekilpa-joukkueet

Denim Monkeys

Ikä: 8-13-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer minit alkeistaso

Level: 1

Treeniajat: Maanantai 16.00-17.30 ja torstai 16.00-17.30

Denim Monkeys on 8-13 vuotiaiden minien level 1 joukkue Itä-Vantaan puolella, joka harjoittelee kahdesti viikossa lajitaitoja ja kilpailee oman tason sarjoissa sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää alkeistason lajitaitoja sekä intoa ja motivaatiota lajia kohtaan.

Valmentajat

Anna Järvinen

Iris Tanriöver

Ocean Monkeys

Ikä: 8-13-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer minit alkeistaso

Level: 1

Treeniajat: Keskiviikko 18.00-19.30 ja lauantai 14.30-16.00

Ocean Monkeys on 8-13 vuotiaiden minien level 1 joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa lajitaitoja ja kilpailee oman tason sarjoissa sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää alkeistason lajitaitoja sekä intoa ja motivaatiota lajia kohtaan.

Joukkueenjohtaja: Henriikka Tuuli

Valmentajat

Lotta Sainio

Maria Välilä

Sinna Zitting

Blue Monkeys

Ikä: 9-13-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer minit alkeistaso

Level: 1

Treeniajat: Maanantai 16.30-18.00 ja torstai 16.00-17.30

Blue Monkeys on 9-13 vuotiaiden minien level 1 joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa lajitaitoja ja kilpailee oman tason sarjoissa sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää alkeistason lajitaitoja sekä intoa ja motivaatiota lajia kohtaan.

Valmentajat

Noora Jaakkola

Lilia Gray

Venla Hirvonen

Navy Monkeys

Ikä: 12-16-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer juniorit alkeis-/keskitaso

Level: 1-2

Treeniajat: Maanantai 17.00-18.30, keskiviikko 18.00-19.30 ja lauantai (akrobatia)

Navy Monkeys on junioreiden level 2 joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa tavoitteellisesti lajitaitoja. Kausimaksuun sisältyy viikottainen akrobatia -harjoitus, joka on osa viikottaista treeniä. Joukkue kilpailee muutaman kerran vuodessa oman tason sarjoissa, sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää level 1 lajitaitoja, motivaatiota ja intoa lajia kohtaan sekä läsnäoloa treeneissä.

Valmentajat

Rosa Luostarinen

Idalina Ribeiro

Teal Monkeys

Ikä: 9-13-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer minit keskitaso

Level: 2

Treeniajat: Maanantai 18.30-20.00, keskiviikko 16.15-17.45 ja lauantai (akrobatia)

Teal Monkeys on 9-13 vuotiaiden minien level 2 joukkue, joka harjoittelee kahdesti viikossa tavoitteellisesti lajitaitoja. Kausimaksuun sisältyy viikottainen akrobatia -harjoitus, joka on osa viikottaista treeniä. Joukkue kilpailee muutaman kerran vuodessa oman tason sarjoissa, sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää level 1 lajitaitoja, motivaatiota ja intoa lajia kohtaan sekä läsnäoloa treeneissä.

Valmentajat

Nina Jusslin

Ella Laigren

Electric Monkeys

Ikä: 9-13-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer minit keskitaso

Level: 2-3

Treeniajat: Tiistai 17.00-18.30, torstai 16.30-18.00 ja lauantai 10.30-12.00 + akrobatia

Electric Monkeys on 9-13 vuotiaiden minien level 2-3 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa tavoitteellisesti lajitaitoja. Kausimaksuun sisältyy viikottainen akrobatia -harjoitus, joka on osa viikottaista treeniä. Joukkue kilpailee muutaman kerran vuodessa oman tason sarjoissa, sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää level 2 lajitaitoja, motivaatiota ja intoa lajia kohtaan sekä läsnäoloa treeneissä.

Joukkueenjohtajat: Piia Merimaa, Anne Nurminen & Kaisa Kauranne

Valmentajat

Cristina Canta

Emma Pajukangas

Iris Tanriöver

Kilpa-joukkueet

Sapphire Monkeys

Ikä: 9-13-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer minit edistyneet

Level: 3

Treeniajat: Maanantai 16.00-17.30, perjantai 17.00-18.30 ja lauantai 10.30-12.00 + akrobatia

Sapphire Monkeys on 9-13 vuotiaiden minien edustusjoukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa tavoitteellisesti lajitaitoja. Kausimaksuun sisältyy viikottainen akrobatia -harjoitus, joka on osa viikottaista treeniä. Joukkue kilpailee muutaman kerran vuodessa oman tason sarjoissa, sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää level 2 lajitaitoja, motivaatiota ja intoa lajia kohtaan sekä läsnäoloa treeneissä.

Joukkueenjohtaja: Mari Puronlahti

Valmentajat

Ilona Pitkämäki

Anna Ahonen

Royal Monkeys

Ikä: 12-16-vuotiaat

Kilpailutaso: Cheer juoniorit edistyneet

Level: 3

Treeniajat: Tiistai 18.30-20.00, torstai 17.30-19.00 ja lauantai 10.30-12.00 + akrobatia

Royal Monkeys on edistyneiden junioreiden level 3 joukkue, joka harjoittelee kolmesti viikossa tavoitteellisesti lajitaitoja. Kausimaksuun sisältyy viikottainen akrobatia -harjoitus, joka on osa viikottaista treeniä. Joukkue kilpailee muutaman kerran vuodessa oman tason sarjoissa sekä esiintyy seuran tapahtumissa. Joukkue valitaan kerran vuodessa joukkuejakojen yhteydessä. Joukkueeseen kuuluminen edellyttää level 2 lajitaitoja, motivaatiota ja intoa lajia kohtaan sekä läsnäoloa treeneissä.

Joukkueenjohtaja: Tiina Kituniemi

Valmentajat

Elli Pirttilahti

Tinja Luhanko

Pinja Tamminen