ALOITA CHEERLEADING TAI CHEERTANSSI

Haluatko aloittaa cheerleadingin vai cheertanssin?

1. Valitse itsellesi sopiva cheer-laji

Funky Teamista löydät juuri itsellesi sopivan ryhmän cheerleadingin tai cheertanssin parista - harrastuksena tai kilpalajina.

2. Aloita alkeista - etene harraste- tai kilparyhmiin

Alkeisryhmissä opit lajin perusteet. Taitojen karttuessa voit edetä halutessasi kilparyhmiin tai jatkaa aktiivista liikkumista harrasteryhmissä. Lapsille ja nuorille on tarjolla erityisryhmä, jos sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi harjoittelu muissa joukkueissa ei onnistu.

3. Ota yhteyttä "Aloita..." -lomakkeella

Valitse sopiva kaupunki ja kerro halukkuudestasi aloittaa lajin harrastus. Etsimme sinulle sopivan joukkueen ja olemme yhteydessä sinuun.

4. Tule kokeilemaan lajia

Helsingissä uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kaksi kertaa. Tutustumiskertojen tulee olla peräkkäiset harjoituskerrat. Kahden peräkkäisen tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla helsinki@funkyteam.fi

Espoossa uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa yhden viikon ajan. Tutustumiskertojen tulee olla joukkueen yhden viikon harjoituskerrat. Viikon aikana olleiden tutustumiskertojen jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla espoo@funkyteam.fi

Vantaalla uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kerran ilmaiseksi. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse tai tekstiviestitse seuratyöntekijälle, valmennuskoordinaattorille tai joukkueen valmentajalle ennen toista harjoituskertaa. Mikäli harrastaja tai huoltaja ei peruuta osallistumista ennen toista kertaa, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

KUMPI CHEER-LAJI SOPII MINULLE PAREMMIN?

Cheerleading

Cheerleading on joukkuelaji, jossa kohtaavat fyysisyys, akrobaattisuus sekä vahva joukkuhenki. Treeneissä harjoitellaan stuntteja eli nostoja, pyramideja ja akrobatiaa. Lisäksi treenit sisältävät kuntoa kohottavia elementtejä jokaiselle ikäluokalle sopivassa muodossa sekä ryhmäytymistä ja joukkuehengen luontia.

Cheertanssi

Cheertanssi on näyttävä piruetteja, hyppyjä, venyvyystaitoja ja paljon vauhtia sisältävä tanssilaji. Cheertanssi kehittää kestävyyttä, kehonhallintaa, voimaa sekä nopeutta. Harjoitukset sisältävät lajinomaisten taitojen lisäksi tanssikoreografioita sekä akrobatian harjoittelua. Cheertanssia harjoitellaan parketilla tai tanssimatolla.

MIKÄ JOUKKUE SOPII MINULLE PARHAITEN?


Seurayhteisössämme on 68 cheer- ja tanssijoukkuetta, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva joukkue. Käy tutustumassa joukkuesiin kaupunkien kohdalla.

Ei lajikokemusta: Seuroissamme on useampia alkeisryhmiä, johon otetaan mukaan myös kesken kauden mikäli vapaita paikkoja löytyy. Ilmoittaudu alkeisryhmiimme yhteydenottolomakkeella.

Vahva urheilutausta ja haluat treenata enemmän kuin kerran viikossa: Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin etsitään sinulle sopiva joukkue.

Omaan lajitaustan ja haluan takaisin lajin pariin: Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin etsitään sinulle sopiva joukkue.

Otamme mukaan poikia ja miehiä missä tahansa kauden vaiheessa. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Mikrot 3-5v.

Pikku-minit 6-7v.

Minit 7-12v.

Juniorit 12-16v.

Aikuiset yli 16v.

Klassikot yli 18v.

TERVETULOA TREENAAMAAN – OHJEET TREENEIHIN

Ota mukaan treeneihin

Laji on helppo aloittaa! Tarvitset vain joustavat urheiluvaatteet, esimerkiksi t-paita, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle käyvät myös sisäpelikengät. Aloittelijoiden cheertanssijoukkueisiin voit tulla paljain jaloin, tossuilla tai sukkasillasi. Ota treeneihin mukaan oma juomapullo. Pitkien hiusten tulee olla kiinni ja kaikki korut täytyy ottaa pois ennen treenejä.

Milloin treenit ovat?

Treenaamme arkisin neljän jälkeen sekä viikonloppuisin. Treenit kestävät tunnista kahteen ja puoleen tuntiin. Kysy tarkemmista joukkueen treeniajoista valmentajilta. Tulethan treeneihin ajoissa! Jos myöhästyt tai joudut jäämään pois treeneistä, ilmoita hyvissä ajoin asiasta valmentajalle.

Missä treenit ovat?

Tutustu eri kaupunkien treenipaikkoihin seurojen omilla sivuilla