ALOITA CHEERLEADING TAI CHEERTANSSI 

Haluatko aloittaa cheerleadingin vai cheertanssin?

1. Valitse itsellesi sopiva cheer-laji

Funky Teamista löydät juuri itsellesi sopivan ryhmän cheerleadingin tai cheertanssin parista - harrastuksena tai kilpalajina.

2. Aloita alkeista - etene harraste- tai kilparyhmiin 

Alkeisryhmissä opit lajin perusteet. Taitojen karttuessa voit edetä halutessasi kilparyhmiin tai jatkaa aktiivista liikkumista harrasteryhmissä. Lapsille ja nuorille on tarjolla erityisryhmiä, jos sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi harjoittelu muissa joukkueissa ei onnistu.

3.  Ota yhteyttä "Aloita..." -lomakkeella

Valitse sopiva kaupunki ja kerro halukkuudestasi aloittaa lajin harrastus. Olemme yhteydessä sähköpostitse viikon sisällä yhteydenotosta.

Helsingin ryhmien avoimet paikat ja ilmoittautuminen uusille harrastajille löytyy MyClubista "Aloita Helsingissä" linkkiä klikkaamalla.

4. Tule kokeilemaan lajia 

Helsingissä uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kaksi kertaa. Tutustumiskertojen tulee olla peräkkäiset harjoituskerrat. Kahden peräkkäisen tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla helsinki@funkyteam.fi 

Espoossa uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kerran ilmaiseksi. Tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla espoo@funkyteam.fi 

Vantaalla uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kerran ilmaiseksi. Tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla vantaa@funkyteam.fi 

KUMPI CHEER-LAJI SOPII MINULLE PAREMMIN?

Cheerleading

Cheerleading on joukkuelaji, jossa kohtaavat fyysisyys ja akrobaattisuus. Harjoituksissa harjoitellaan lajitaitoja eli stuntteja/nostoja, pyramideja ja akrobatiaa. Lisäksi treenit sisältävät lajille ominaista fysiikkaharjoittelua jokaiselle ikäluokalle sopivassa muodossa sekä ryhmäytymistä ja joukkuehengen luontia. 

Cheertanssi

Cheertanssi on joukkuelaji, jossa kohtaavat fyysisyys ja vahva kehonhallinta. Harjoituksissa harjoitellaan pääosin pom-tekniikkaa, piruetteja, hyppyjä, venyvyystaitoja. Cheertanssi kehittää kestävyyttä, kehonhallintaa, voimaa sekä nopeutta. Harjoitukset sisältävät lajinomaisten taitojen lisäksi tanssikoreografioita sekä akrobatian harjoittelua. 

MIKÄ JOUKKUE SOPII MINULLE PARHAITEN?


Seurayhteisössämme on useita cheer- ja cheertanssijoukkueita, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva joukkue. Käy tutustumassa joukkuesiin kaupunkien kohdalla.

Ei lajikokemusta: Seuroissamme on useampia harrasteryhmiä, johon otetaan mukaan myös kesken kauden mikäli vapaita paikkoja löytyy. Ilmoittaudu ryhmiimme yhteydenottolomakkeella.

Vahva urheilutausta ja haluat treenata enemmän kuin kerran viikossa: Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin etsitään sinulle sopiva joukkue.

Omaan lajitaustan ja haluan takaisin lajin pariin: Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin etsitään sinulle sopiva joukkue. 

Otamme mukaan poikia ja miehiä missä tahansa kauden vaiheessa. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

TERVETULOA TREENAAMAAN – OHJEET HARJOITUKSIIN

Ota mukaan harjoituksiin

Laji on helppo aloittaa!  Tarvitset vain joustavat urheiluvaatteet, esimerkiksi t-paita, trikoot tai shortsit. Cheerleadingissä käytetään valkoisia cheer-kenkiä, mutta aloittelijalle käyvät myös sisäpelikengät. Aloittelijoiden cheertanssijoukkueisiin voit tulla paljain jaloin, tossuilla tai sukkasillasi. Ota harjoituksiin mukaan oma juomapullo. Pitkien hiusten tulee olla kiinni ja kaikki korut täytyy ottaa pois ennen harjoituksia.

Milloin harjoitukset ovat?

Harjoittelemme arkisin neljän jälkeen sekä viikonloppuisin. Harjoitukset kestävät tunnista kahteen tuntiin. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisätiedot oman ryhmäsi harjoitusajoista. Tulethan harjoituksiin ajoissa! Jos myöhästyt tai joudut jäämään pois harjoituksista, ilmoita hyvissä ajoin asiasta valmentajalle.

Missä harjoitukset ovat?

Tutustu eri kaupunkien harjoituspaikkoihin seurojen omilla sivuilla