Funky Team ry on perustettu vuonna 1995. Funky Team Helsingissä löytyy cheereladingryhmiä 3-vuotiaasta aina aikuisten SM-tason joukkueisiin asti, monia sekajoukkueita joissa on poikia ja miehiä sekä erityisryhmä. Kaikki ovat tervetulleita Funky Teamiin! 

Treenipaikat 

Harjoituspaikat (siniset merkit)

Lajin kokeileminen ja ilmoittautuminen jäseneksi

Uudet jäsenet

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kaksi kertaa. 

Tutustumiskertojen tulee olla peräkkäiset harjoituskerrat. 


Kahden peräkkäisen tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut  kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla helsinki@funkyteam.fi

Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän/huoltaja on velvollinen maksamaan erääntyvät maksut.

Ilmoittautuminen jatkavaksi jäseneksi

Joukkueessa aikaisemmin mukana olleen jäsenen tulee ilmoittaa osallistumisen peruuttamisesta sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia. 


Jos joukkueen jäsen ei peruuta osallistumistaan ennen ensimmäisiä harjoituksia tai lopettaa kesken kauden, on jäsen velvollinen maksamaan kyseisen harjoitus kuukauden sekä seuraavan kuukauden kuukausimaksun. 


Valmentajat listaavat läsnäolot harjoituksissa MyClub palveluun. Läsnäolojen mukaan tarkistetaan maksuperusteen täyttyminen

Maksut ja maksuehdot

Harrastamisesta aiheutuvat kustannukset koostuvat
A. Seuralle maksettavat (laskutetaan seuran MyClubin kautta) 

1. Jäsenmaksut

2. Harjoitteluun liittyvät maksut

 Harrasteryhmät 

Kilparyhmät

3. Muut maksut

B. Muualle maksettavat maksut (ostetaan SuomiSport-ohjelman kautta)

Jäsenmaksu

Harrastejoukkueiden maksut / Kevätkausi 2022

Harrastejoukkueiden harjoittelu jakautuu kahteen toimintakauteen


Koulujen loma-aikoina ei ole harjoituksia ellei toisin ilmoiteta.
Kesäkaudella (1.6.-31.7. välinen aika) ei ole joukkueen omia harjoituksia, jolloin on mahdollista osallistua seuran tarjoamille kesäleireille.


Harrastejoukkueiden maksut

Mikrot ja erityisryhmä-joukkueet maksavat kevät- ja syyskauden alussa koko kauden harjoittelumaksut kauden ensimmäisessä laskussa.

Maksu sisältää 


Kausimaksu kevät 2022

Mikrot 180 e
Special Monkeys 140 e


Startti-joukkueet maksavat kauden alussa koko kauden harjoittelumaksut kerralla, maksu sisältää 

Kausimaksu kevät 2022
Mini-Gibbons 210 e
Mini-Gueret 220 e
Snow Monkeys 220 e

Kilpailuihin osallistuvien joukkueiden maksut / Kevätkausi 2022

Harjoittelu jakautuu kolmeen toimintakauteen


Koulujen loma-aikoina ei ole harjoituksia ellei toisin ilmoiteta.


Kuukausimaksu

Joukkueet jotka harjoittelevat kaksi kertaa tai enemmän viikossa maksavat kuukausittaisen harjoittelumaksun. 

Harjoittelumaksu on arvio koko kauteen liittyvistä joukkueelle kohdistuvista kuluista ja se jaetaan joukkueen arvioidun urheilijamäärän mukaisesti kuukausittain maksettaviin osiin. Laskut pyritään lähettämään joka kuukauden 15. päivään mennessä.


Kevätkauden päättyessä toukokuussa ja syyskauden päättyessä joulukuussa tarkistetaan kyseiselle kaudelle joukkueelle kohdistuneet kulut ja tulot. Tarkistuslaskelman jälkeen tasataan / korjataan joukkueen tilin tilanne. Jos tuloja on liian vähän verrattuna kuluihin laskutetaan lisää, jos taas on laskutettu liikaa hyvitetään. Mahdolliset hyvitykset/lisämaksut huomioidaan seuraavassa laskussa. 


Kesäkauden osalta laskutetaan kesä- ja heinäkuun harjoittelut yhdellä laskulla.


Joukkue X:n valmennuskauden tarina  

Joukkue x harjoittelee 3 krt viikossa (ma-ke-pe) Skillzgymillä Salmisaaressa 2 vastuuvalmentajan ja 3 apuvalmentajan valmentamana.


Joukkue työstää kilpailuohjelmaa 1 viikonloppuleirin aikana  Solvallassa, jossa yövytään la-su välinen yö ja syödään viisi ateriaa. Joukkue osallistuu 2 kilpailuun. Toinen kilpailu on Tampereella, jonne joukkue matkustaa junalla ja syö kilpailupaikalla kisalounaan. Toinen kilpailu on Vantaalla ja siellä joukkue syö kisalounaan. Leireillä ja kilpailumatkoilla joukkueen mukana matkustavat ja joukkuetta huoltavat 2 jojoa.


Joukkueen yhtenäisenä harjoittelu/esiintymisasuna on seurayhteisön uusi seurapaita, shortsit ja sukat, joita käytetään harjoituksissa, seuran Showcase-näytöksessä, Kevätnäytöksessä sekä kilpailumatkoilla. Kilpailuihin lainataan seuralta kilpailuasu ja asuun hankitaan yhtenäinen hiuskoriste. Joukkueen uuteen koreografiaan tilataan sitä varten tehty musiikki. 


Seuralle maksetaan hallinnollisia kuluja laskutuksen hoitamisesta.

Harrastekilpa-joukkueet sekä kilpa-joukkueet 

Harrastekilpa-joukkueiden maksut
Simians e/kk
Murikis e/kk
Ice Monkeys e/kk

Kilpa-joukkueiden maksut
Mini-Vervets  e/kk
Mini-Galagos e/kk
Wild Monkeys e/kk
Tamarins e/kk
Bonobos  e/kk
Jr Academy e/kk


SM-joukkueet 


Ulkomaankilpailumaksut laskutetaan erikseen. 


SM-joukkueiden maksut

Wild Sparkles e/kk

Blackbakz  e/kk  + erilliset EM-kilpailumaksut
Senior Academy  e/kk
Wild Flyers  e/kk

Gorillaz  e/kk + vapaaharjoittelumaksut + erilliset EM-kilpailumaksut


EM-joukkueet

Em-kilpailuihin valittujen joukkueiden maksut laskutetaan kulujen syntymisen mukaan.


KESÄKAUSI 2022

Kesäkauden osalta laskutetaan kesä- ja heinäkuun harjoittelut yhdellä laskulla.


SYYSKAUSI 2022

Syyskaudelle 2022 tehdään oma arvio kuluista. Laskutus lähtee käyntiin elokuussa. 

Kilpailumatkat ja leirit 

Ilmoittautuminen leireille, kursseihin ja kilpailuihin on aina sitova.  

Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille (harrastekilpa,- kilpa- ja SM-joukkueet) varataan paikka kilpailuista. Kilpailujen osallistumismaksut ja muut maksut veloitetaan kaikilta joukkueen jäseniltä.

SM- ja kilpatasolla urheilevan edellytetään osallistuvan kaikkiin joukkueen tapahtumiin riippumatta onko urheilija mukana kilpailevassa kokoonpanossa tai ei. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) sisältyvät kuukausimaksuun.

Mikäli kilpajoukkueen jäsen ei voi osallistua joukkueen leirille tai kilpailumatkalle tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti toimintakauden alussa ja viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen tapahtumaa. Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kilpailuista riippumatta onko urheilija kilpailevassa kokoonpanossa tai ei. 

Mikäli urheilija lopettaa kesken kauden laskutetaan leirit/kilpailut normaalisti ellei niihin osallistumista ole peruutettu viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen tapahtumaa  Peruuttamisen määräaika koskee ainoastaan kotimaassa pidettäviä leirejä ja kilpailuja.

Ulkomaan kilpailumatkojen osalta peruutus tulee tehdä ennen matkojen varaamista. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla valmentajalle tai joukkueenjohtajalle.

Toimitetut tuotteet ja muut toteutuneet kulut laskutetaan normaalisti vaikka urheilija lopettaisi kesken kauden. 

Harjoitus- ja kilpailuvarusteet / asusteet

Seurapaita


Cheerleading on joukkuelaji, jossa joukkueet edustavat omaa seuraansa yhtenäisenä tiiminä kuten esim. jalkapallossa, jääkiekossa, joukkuevoimistelussa.


Funky Team on kolmen seuran muodostama seurayhteisö, jonka jäsenet tunnistaa sini-valko-musta värisestä vaatetuksesta verrattuna esim. naapuriseura HACin puna-valkoiseen väritykseen.


Funky Team seurayhteisön yhteisenä edustusasuna on t-paita = seurapaita, joka on yleensä vaihtunut joka vuosi. Funky Teamin edustuspaitaa käytetään kun joukkueet edustavat seuraa eri toimintaympäristöissä (harjoituksissa, leireillä, näytöksissä ja kilpailuissa.) Vapaaehtoisena varusteena voi hankkia sinisen seuratakin tai uutena seuramallistoon tulevan seuracollege-paidan. 


Joukkue käyttää seurapaitaa seuran omissa näytöksissä sekä leireillä ja kilpailuissa kun joukkue kulkee yhtenä tiiminä. Harjoituksissa käytetään seurapaitaa joukkueen valmentajien ohjeiden mukaisesti. Esim jos joukkueella on useampia harjoituksia viikossa / leirin aikana, paitana voi olla myös muita paitoja.


Vuonna 2021 seurayhteisö ei hankkinut uutta seurapaitaa vaan käytettiin vuoden 2020 paitaa. Vuodelle 2022 seurayhteisössä päätettiin hankkia uusi paita, joka tulee joukkueiden käyttöön helmikuun aikana.


Seurapaidan summa laskutetaan joko kausimaksun yhteydessä koko summana tai kuukausimaksun yhteydessä erissä. 


Muut seuravarusteet


Seurapaidan lisäksi muita seuravarusteita ovat shortsit ja sukat. Seuran edustusasu on FTC-seurapaita, FTC-shortsit ja FTC-sukat. 

 

Urheilija itse hankkii shortsien alle alusshortsit / trikoot sekä valkoiset cheer-kengät valmentajien ohjeiden mukaisesti.

Kauden alussa valmentajien kanssa määritellään muut joukkueen käyttämät FTC-harjoitusvarusteet.Kilpailuvarusteet


Tyttöjen kilpailuasuun kuuluu seuralta lainattu kilpailupuku (yläosa + alaosa), urheilijan omat FTC-sukat, cheer-kengät sekä hiuskoriste/doitsi/rusetti.

Poikien kilpailuasuun kuuluu seuralta lainattu kilpailupaita, shortsit, urheilijan omat FTC-sukat ja cheer-kengät.

Kilpailuasut, huiskat ja kyltit omistaa seura. Asut lainataan urheilijoille kilpailun ajaksi. Kaikki lainatut varusteet tulee palauttaa seuralle ensitilassa. Mikäli lainattuja varusteita ei palauteta sovitusti, laskutetaan nämä urheilijalta. Kilpailupuku voi maksaa jopa useita satoja euroja, joten niiden käytössä pitää olla hyvin huolellinen.

Osallistumisoikeus harjoituksiin ja harjoituskielto

Vain seuran jäsenmaksun ja kausimaksun maksaneilla jäsenillä on oikeus osallistua seuran tarjoamiin harjoituksiin ja tapahtumiin. Valmentajat merkitsevät läsnäolot MyClub palveluun. 

Mikäli erääntynyttä laskua ei ole hoidettu tai poikkeavista maksujärjesteluistä ei ole sovittu astuu voimaan harjoituskielto. 

Harjoituskielto tarkoittaa, että harrastaja ei voi osallistua seuran toimintaan ennen kuin maksuasiat on selvitetty seuran ja perintätoimiston kanssa. Harrastekiellon astuessa voimaan, seuran edustaja tiedottaa asiasta valmentajia ja täysi-ikäisiä harrastajia tai alaikäisen harrastajan huoltajaa sähköpostitse. Mikäli harrastaja saapuu harjoituksiin harrastekiellosta huolimatta, soittaa valmentaja huoltajalle. Mikäli yhteyttä ei saada, viimeisenä keinona on käännyttää harrastaja pois harjoituksista. Harrastekielto astuu voimaan heti kun ensimmäinen lasku on perinnässä.

Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen kirjallisesti. Maskujärjestelyissä voi olla yhteydessä sähköpostilla laskutus.ftc@.funkyteam.fi.

Maksaminen

Seuran lähettämissä laskuissa maksuaika on normaalisti 14 vuorokautta laskun päiväyksestä. 

Muista aina käyttää laskulla olevaa tilinumeroa ja viitenumeroa, jotta lasku kohdentuu oikein. Muista myös maksaa koko laskulla oleva summa kerralla ellet ole erikseen sopinut asiasta seuramme toimiston kanssa. 

Mikäli lasku on maksettu kahteen kertaan tai eri summalla, tulee tästä lähettää sähköposti osoitteeseen laskutus.ftc@funkyteam.fi, jossa pyydetään palautusta kirjallisesti sekä ilmoitetaan tilinumero liikasuorituksen palautusta varten. Liikasuorituksen palautuksesta voidaan vähentää 8,00€ käsittelykulun, joka on kulukorvaus tehdystä työstä, joka rahan palauttamisesta aiheutuu. Alle 15€ liikamaksuja ei palauteta. Maksujen palautuksista seura vähentää 8,00€ käsittelykulun.

Maksujärjestelyt

Mikäli haluat siirtää laskun eräpäivää tai maksaa laskun osissa, ole sähköpostitse yhteydessä seuramme toimistoon ennen alkuperäisen laskun erääntymistä. Eräpäivän siirtäminen tai osissa maksaminen sitouttavat alkuperäisen laskun maksamiseen kokonaisuudessaan.

Mikäli erääntynyttä laskua ei ole hoidettu tai sovittu maksujärjestelyistä rahastonhoitajan kanssa astuu voimaan harrastekielto. 

Perintä

Mikäli laskua ei ole maksettu huomautuksesta huolimatta, laskun käsittely siirtyy Ropo Capital Oy:lle joka lähettää maksukehotuksen, johon lisätään sekä perintäkulu että viivästyskorko. 

Mikäli maksua ei ole saatu maksukehotuksen eräpäivän jälkeenkään, lähettää Ropo Capital Oy maksuvaatimuksen, johon lisätään perintäkulut. Mikäli saatavia ei ole maksettu maksukehotuksesta eikä maksuvaatimuksesta huolimatta, aloittaa Ropo Capital Oy perinnän.

Vähävaraisten perheiden tuki on järjestetty siten, että perheellä on mahdollisuus sopia harrastuksesta aiheutuneista kuluista ja tarpeen mukaan perhe voi maksaa yksilöllisesti suunnitellun maksusopimuksen mukaan. 

Seura ohjaa myös perheitä tarpeen mukaan muiden tukitoimien ääreen, esim. harrastustuen hakemiseen Hope ry:ltä, kunnan sosiaalitoimesta ja Tukikummit ry:ltä.

Poissaolot ja maksujen hyvittäminen

Harjoitukset

Urheilijasta johtuvia tilapäisiä poissaoloja harjoituksista ei hyvitetä eikä korvata rahassa. Jos seuran toimesta harjoitukset perutaan pidemmältä ajanjaksolta ja joudutaan järjestämään esim. korvaavaa harjoittelua, mahdolliset korvaukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Pitkää liikuntakieltoa vaativassa loukkaantumistapauksessa (yhtäjaksoisesti yli 1kk) ota yhteys laskutukseen

Suosittelemme kuitenkin, että urheilija loukkaantumisista toipumisenkin aikana osallistuu mukaan joukkueen toimintaan, tapahtumin ja treeneihin.

Jos urheilija on loukkaantumisen takia estynyt osallistumaan joukkueen harjoituksiin koko kuukauden ajan, hyvitetään lasku tai palautetaan maksettu kuukausimaksu takaisin lääkärintodistusta vastaan. 

Seuran harrasteleirit

Jos urheilija on loukkaantumisen takia estynyt osallistumaan kesä-, startti tai muulle seuran harrasteleirille palautetaan osallistumismaksu lääkärintodistusta vastaan mikäli harrastaja on estynyt osallistumaan koko leirille. 

Pyyntö maksun hyvityksestä / palautuksesta tulee toimittaa lääkärintodistus mahdollisimman pikaisesti sähköpostiin laskutus.ftc@funkyteam.fi. Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu.

Kilpailut, leirit ja muut tapahtumat

Ilmoittautuminen leireille, kursseihin ja kilpailuihin on aina sitova.  

Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille (harraste,- kilpa- ja edustus) varataan paikka kilpailuista. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan loppukauden kilpailut normaalisti, ellei niihin osallistumista ole peruutettu kirjallisesti viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen tapahtumaa

Kilpailujen osallistumismaksut ja muut maksut veloitetaan kaikilta joukkueen jäseniltä.

SM- ja kilpatasolla urheilevan edellytetään osallistuvan kaikkiin joukkueen tapahtumiin riippumatta onko urheilija mukana kilpailevassa kokoonpanossa tai ei. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) sisältyvät kuukausimaksuun.

Mikäli kilpajoukkueen jäsen ei voi osallistua joukkueen leirille tai kilpailumatkalle tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti kauden alussa viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kilpailuista riippumatta onko urheilija kilpailevassa kokoonpanossa tai ei. 

Mikäli urheilija lopettaa kesken kauden laskutetaan leirit/kilpailut normaalisti ellei niihin osallistumista ole peruutettu viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa.  Peruuttamisen määräaika koskee ainoastaan kotimaassa pidettäviä leirejä ja kilpailuja.

Ulkomaan kilpailumatkojen osalta peruutus tulee tehdä ennen matkojen varaamista. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla valmentajalle tai joukkueenjohtajalle.

Toimitetut tuotteet ja muut toteutuneet kulut laskutetaan normaalisti vaikka urheilija lopettaisi kesken kauden. 

Kilpailuasut, huiskat ja kyltit omistaa seura. Asut lainataan urheilijoille kilpailun ajaksi. Kaikki lainatut varusteet tulee palauttaa seuralle ensitilassa. Mikäli lainattuja varusteita ei palauteta sovitusti, laskutetaan nämä urheilijalta.

Harrastuksen lopettaminen ja maksut

Uudet jäsenet

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kaksi kertaa. Tutustumiskertojen tulee olla peräkkäiset harjoituskerrat. 


Kahden peräkkäisen tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksut  kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen seuraavien harjoitusten alkua. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla helsinki@funkyteam.fi

Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän/huoltaja on velvollinen maksamaan erääntyvät maksut.

Vanhat jäsenet

Joukkueessa aikaisemmin mukana olleen jäsenen tulee ilmoittaa osallistumisen peruuttamisesta sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia. 


Jos joukkueen jäsen ei peruuta osallistumistaan ennen ensimmäisiä harjoituksia tai lopettaa kesken kauden, on jäsen velvollinen maksamaan kyseisen harjoitus kuukauden sekä seuraavan kuukauden kuukausimaksun. 


Valmentajat listaavat läsnäolot harjoituksissa MyClub palveluun. Läsnäolojen mukaan tarkistetaan maksuperusteen täyttyminen

Lisenssi ja vakuutus

Jokaisen kilpailuihin osallistuvan urheilijan on hankittava Suomen Cheerleadingliiton lisenssi, jonka hinta vaihtuu harrastajan syntymävuoden mukaan. 

Lisenssin yhteydessä voi ostaa kilpaurheilun kattavan vakuutuksen. Jokaisella harrastajalla on oltava kilpacheerleadingin kattava vakuutus, joko lisenssin kautta ostettava tai muu vastaavanlainen.

Kerran viikossa harjoittelevien lasten ja nuorten alkeisryhmien harrastajat on vakuutettu seuran toimesta.

Lisenssi ostetaan www.suomisport.fi muista valita seuraksi Funky Team ry (Helsinki)

Alennukset

Kausimaksusta myönnetään perhealennus, perheen toisesta jäsenestä alkaen. 

Perhealennukseen oikeutetuissa perheissä yksi maksaa täyden kausimaksun ja muut perheenjäsenet saavat 10% alennuksen/urheilija. 

Alennuksen myöntämiseksi edellytetään, että joukkueeseen ilmoittautumisen yhteydessä myClubiin ilmoitetaan  perheenjäsenen nimi ja joukkue tälle varattuun kohtaan. 

Alennus lasketaan automaattisesti ilmoitusten perusteella.  Alennus huomioidaan täysimääräisenä kauden ensimmäisessä laskussa tammikuussa / elokuussa.

Alennus koskee ainoastaan Funky Team seurayhteisössä urheilevia perheenjäseniä.

Muita alennuksia ei myönnetä. Alennuksia ei myönnetä myöskään sellaisista tapahtumista, joissa FT ei ole järjestävä osapuoli vaan vain välittää osallistujamaksut järjestäjälle, esim. Suomen Cheerleadingliiton järjestämät kilpailut ja tapahtumat.

Seuran hallinto

Funky Team ry (FTC)

Kotipaikka: Helsinki

Perustettu: 1995

Osoite: Funky Team ry, Skillz Gym, Energiakatu 3, 00180 Helsinki

Seuran vapaaehtoiset toimijat 

Hallitus

Hallitus hoitaa yhdistyksen asioita lain, sääntöjen ja yhdistyksen päätösten mukaan. Hallitus huolehtii yhdistyksen taloudenhoidosta ja muista käytännön asioista. Lisäksi hallitus edustaa yhdistystä.

Yhdistyksen syyskokous valitsee hallituksen jäsenet ja puheenjohtajan. Hallituksen toimikausi määräytyy sääntöjen mukaan. Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukausi ja pitää yhteyttä tarpeen mukaan. Hallituksen toimintaa johtaa puheenjohtaja tai tarpeen mukaan varapuheenjohtaja. Hallitus järjestäytyy toimintakauden alussa ja valitsee keskuudestaan ja ulkopuolelta tarvittavat toimihenkilöt,

Nimenkirjoitusoikeus on hallituksen puheenjohtajalla yksin tai kahdella hallituksen jäsenellä yhdessä. Hallituksen jäsenten toimikausi 2 vuotta, puheenjohtajan toimikausi 1 vuosi.

Hallitus toimii vapaaehtoisperiaatteella ja hallitustyöstä ei makseta palkkiota.

Tavoitat koko hallituksen sähköpostitse: hallitus.ftc@funkyteam.fi 

Puheenjohtaja

Susanna Sevón
susanna.sevon@funkyteam.fi

Varapuheenjohtaja

Sirpa Kaukonen
sirpa.kaukonen@funkyteam.fi

Hallituksen jäsen

Heidi Vähänikkilä
heidi.vahanikkila@funkyteam.fi

Hallituksen jäsen

Tiina Lind

tiina.lind@funkyteam.fi

Hallituksen jäsen

Katri Winqvist
Katri.winqvist@funkyteam.fi

Hallituksen jäsen

Jarkko Jokinen
jarkko.jokinen@funkyteam.fi

Hallituksen jäsen

Jennifer Paatelainen
jennifer.paatelainen@funkyteam.fi 

Työntekijät

Toiminnanjohtaja

Natalia Beliaeva
natalia.beliaeva@funkyteam.fi

044 238 8333 

ma-pe 9-16

Tehtävät

Valmennuskoordinaattori

Noora Tuomasmäki
valmennuskoordinaattori.ftc@

funkyteam.fi 

044 9895 997 

ma-to 9-16

Tehtävät

Seurakoordinaattori

Jenna Vaiste

toimisto.ftc@funkyteam.fi

Laskutukseen liittyvät kyselyt:

laskutus.ftc@funkyteam.fi

Tehtävät

Varustekoordinaattori

Aaro Sevón

varusteet.ftc@funkyteam.fi 

Tehtävät

Valmentajan pääasialliset tehtävät:

Vapaaehtoiset

Joukkueenjohtajan pääasialliset tehtävät ovat:

Työryhmät

Muut vapaaehtoistehtävät seurassa

Luottamustoimet

Emmi Reenkola

SCL - Lajiasiantuntijaryhmä, all girl

Natalia Bartholdi 

SCL - Lajiasiantuntijaryhmä, coed

Sirpa Kaukonen 

ECU - Valmentajien ja urheilijoiden komitea