Maksut ja maksuehdot

Jäsenmaksu

Harrastejoukkueiden maksut

Harrastejoukkueiden harjoittelu jakautuu kahteen toimintakauteen


Koulujen loma-aikoina ei ole harjoituksia ellei toisin ilmoiteta.
Kesäkaudella (26.5.-31.7. välinen aika) ei ole joukkueen omia harjoituksia, jolloin on mahdollista osallistua seuran tarjoamille kesäleireille.


Mikrot-, erityisryhmä- ja Startti-joukkueet maksavat kevät- ja syyskauden alussa koko kauden harjoittelumaksut kauden ensimmäisessä laskussa.

Maksu sisältää 


Kausimaksu

Special Monkeys 140 €
Mikrot 180
Mini-Gibbons 210
Mini-Guerets 220
Ateles 220 €
All-Girl harrasteryhmä 220 €
Coed harrasteryhmä 220 €

Kilpailuihin osallistuvien joukkueiden maksut

Harjoittelu jakautuu kolmeen toimintakauteen


Koulujen loma-aikoina ei ole harjoituksia ellei toisin ilmoiteta.


Kuukausimaksu

Joukkueet jotka harjoittelevat kaksi kertaa tai enemmän viikossa maksavat kuukausittaisen harjoittelumaksun.

Harjoittelumaksu on arvio koko kauteen liittyvistä kuluista ja se jaetaan joukkueen arvioidun urheilijamäärän mukaisesti kuukausittain maksettaviin osiin.

Kevätkauden päättyessä tarkistetaan kyseiselle kaudelle joukkueelle kohdistuneet kulut ja tulot. Tarkistuslaskelman jälkeen tasataan joukkueen tilin tilanne hyvittämällä maksuja tai laskuttamalla lisää. Mahdolliset hyvitykset/lisämaksut huomioidaan kevään viimeisessä laskussa.
 

Harrastekilpa- sekä kilpa-joukkueiden kuukausimaksu sisältää:


Mahdolliset ulkomaankilpailumaksut laskutetaan erikseen. 

Harrastekilpa-joukkueiden maksut
Mini Makakis 70 €/kk
Mini Murikis 70 /kk
Simians 70 €/kk

Kilpa-joukkueiden maksut
Mini Vervets 145 €/kk
Mini Galagos 155 €/kk
Baboons 145 €/kk
Chimps 155 €/kk
Maroons 155 €/kk
Wild Monkeys 160 €/kk
Tamarins 155 €/kk
Bonobos 155 €/kk
Indris 155 €/kk


SM-joukkueiden kuukausimaksu sisältää:


Mahdolliset ulkomaankilpailumaksut laskutetaan erikseen. 


SM-joukkueiden maksut

Wild Sparkles /kk

Blackbackz  /kk 
Wild Flyers /kk

Gorillaz  /kk


EM-joukkueet

EM-kilpailuiden kulut laskutetaan joukkueelta erikseen syntyneiden kulujen mukaan. Vuoden 2025 EM-kilpailuihin edustusoikeuden SM-kilpailuista kesäkuussa 2024 lunastivat Blackbackz, Wild Flyers ja Gorillaz.

Osallistumisoikeus harjoituksiin ja harjoituskielto

Vain seuran jäsenmaksun ja kausimaksun maksaneilla jäsenillä on oikeus osallistua seuran tarjoamiin harjoituksiin ja tapahtumiin. 

Mikäli lasku siirtyy perintään, eikä laskua makseta tai poikkeavista maksujärjesteluistä ei ole sovittu astuu voimaan harjoituskielto. 

Harjoituskielto tarkoittaa, että harrastaja ei voi osallistua seuran toimintaan ennen kuin maksuasiat on selvitetty seuran ja perintätoimiston kanssa. Harrastekiellon astuessa voimaan, seuran edustaja tiedottaa asiasta alaikäisen harrastajan huoltajaa tai täysi-ikäistä urheilijaa.

Maksaminen

Seuran lähettämissä laskuissa maksuaika on normaalisti 14 vuorokautta laskun päiväyksestä. 

Muista aina käyttää laskulla olevaa tilinumeroa ja viitenumeroa, jotta lasku kohdentuu oikein. Muista myös maksaa koko laskulla oleva summa kerralla ellet ole erikseen sopinut asiasta seuramme toimiston kanssa. 

Mikäli laskun tiedoilla on suoritettu liikamaksu, lähettää Visma Financial Solutions Oy laskun saajalle siitä tiedon ja pyytää ilmoittamaan tilinumeron, jolle palautus maksetaan. Palautuksesta vähennetään 8€ kulu. Funky Team ry ei vastaa liikamaksuista.

Maksujärjestelyt

Mikäli haluat siirtää laskun eräpäivää tai maksaa laskun osissa, ole sähköpostitse yhteydessä seuraan laskutus.ftc@funkyteam.fi ennen alkuperäisen laskun erääntymistä. 

Perintä

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä siirtyy laskun perintäkäsittely Visma Financial Solutions Oy:lle. Visma lähettää muistutusmaksun, johon on lisätty viivästyskorko. 

Poissaolot ja maksujen hyvittäminen

Yksittäisiä poissaoloja harjoituksista ei hyvitetä eikä korvata rahassa. Jos seuran toimesta harjoitukset perutaan pidemmältä ajanjaksolta ja joudutaan järjestämään esim. korvaavaa harjoittelua, mahdolliset korvaukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Pitkää liikuntakieltoa vaativassa loukkaantumistapauksessa (yhtäjaksoisesti yli 1kk) ota yhteys laskutukseen. Jos urheilija on loukkaantumisen takia estynyt osallistumaan joukkueen harjoituksiin koko kuukauden ajan, hyvitetään lasku tai palautetaan maksettu kuukausimaksu takaisin lääkärintodistusta vastaan.

Harrastuksen lopettaminen

Mikäli harrastejoukkueen jäsen lopettaa kesken kauden ei maksettua kausimaksua palauteta. Jäsen on velvollinen maksamaan kaikki avoinna olevat laskut.


Mikäli harrastekilpa-, kilpa- tai edustusjoukkueen jäsen lopetta kesken kauden on hän velvollinen maksamaan kuluvan kuukauden ja seuraavan kuukauden kuukausimaksun sekä jo toteutuneet kulut, kuten varatut ulkomaan kilpailumatkat.


Valmentajat listaavat läsnäolot harjoituksissa myClub palveluun. Mikäli harrastaja käy treeneissä lopetusilmoituksen jälkeen, katsotaan maksuperuste myClubin osallistumismerkinnöistä.

Lisenssi ja vakuutus

Jokaisella Cheerleadingliiton jäsenseurassa harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat) tulee olla lisenssi 31.10.2024 mennessä. Löydät lisätietoa lisensseistä scl.fi/harrastajalle/lisenssit 

Kilpailuihin osallistuvalla urehilijalla tulee olla kilpailut kattava lisenssi. Lisenssin yhteydessä voi ostaa kilpaurheilun kattavan vakuutuksen. 

Jokaisella harrastajalla on oltava kilpacheerleadingin kattava vakuutus, joko lisenssin kautta ostettava tai muu vastaavanlainen.

Kerran viikossa harjoittelevien lasten ja nuorten alkeisryhmien harrastajat on vakuutettu seuran toimesta.

Lisenssi ostetaan www.suomisport.fi muista valita seuraksi Funky Team ry (Helsinki).

Alennukset

Lajin uutena aloittava miespuolinen henkilö saa harrastuksen aloittaessaan ensimmäisen puolen vuoden kausimaksusta alennusta -50%. Alennus huomioidaan kauden ensimmäisen laskun yhteydessä.

Kausimaksusta myönnetään perhealennus, perheen toisesta jäsenestä alkaen -10% alennuksen/urheilija. Alennus huomioidaan kauden ensimmäisessä laskussa, kun myClubiin on ilmoitettu perheenjäsenen nimi ja joukkue tälle varattuun kohtaan.

Alennus koskee ainoastaan Funky Team seurayhteisössä urheilevia perheenjäseniä.

Muita alennuksia ei myönnetä.