Funky Team mukana SCL:n valiokunnissa

18.1.2017

Funky Teamin Jenna Tynkkynen jatkaa Suomen Cheerleadingliiton vuonna 2016 lanseeratussa nuorisovaliokunnassa. Minejä seurassamme valmentava Jenna aloittaa toisen kautensa nuorisovaliokunnassa tänä vuonna, samalla kun hän aloittaa ensimmäisen kautensa Funky Teamin hallituksessa. Nuvan varajäseneksi on valittu Funky Teamista Maria Toivainen, joka urheilee itse junioritasolla ja valmentaa minejä. Nuvan jäsenet ovat 13-19-vuotiata.

SCL: "Nuorisovaliokunta (NuVa) vastaa nuorten harrastajien osallistamista liiton toiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon. Toiminta tapahtuu SCL:n hallituksen alaisuudessa.

 

Nuorisovaliokunnan tavoitteena on tuoda nuorten omia ideoita tapahtumiin (leirit, koulutukset, kilpailut) ja nuoria koskeviin toimintatapoihin, tuoda nuoret osalliseksi liiton toimintaan sekä järjestötoiminnan tutuksi tekeminen nuorille harrastajille.

 

Suomen cheerleadingliiton seuravaliokunnassa edustavat Funky Teamista hallituksessammekin toimiva Katja Rosenqvist sekä pitkän linjan Funkyteamiläinen ja entinen puheenjohtajamme Aino Palva.

SCL: "Seuravaliokunta on SCL:n seurakehittämistoiminnasta vastaava elin. Valiokunta koostuu luottamustoimisista jäsenistä ja hallituksen edustajasta. Valiokunnassa on kattava edustus SCL:n erikokoisista (pieni, keskisuuri ja suuri) sekä eri alueella toimivista jäsenseuroista. Toiminta tapahtuu SCL:n hallituksen alaisuudessa.

Seuravaliokunta vastaa seurakehittämisen operatiivisesta toiminnasta vuosittain päätettyjen toimintalinjausten mukaisesti. Lisäksi seuravaliokunta tekee seurakyselyn jäsenseuroille joka toinen vuosi ja antaa tulosten pohjalta liittohallitukselle ehdotuksen seuraavan kaksivuotiskauden toimenpiteiksi. Valiokunta toimii myös lajin alueellisten verkostojen yhdyselimenä."