Toiminnanjohtajaksi Funky Team Helsinkiin

Tule mukaan innostavaan Funky Team - joukkoon kehittämään yhden Suomen menestyneimmän cheerleading-seuran toimintaa Helsingissä!


Funky Team Helsinki hakee kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toiminnanjohtajaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta strategisesta johtamisesta, näyttöä talouden hallinnasta, ymmärrystä järjestö- ja seuratoiminnasta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.


Tehtävään kuuluu seuran kehittäminen yhteistyössä hallituksen kanssa sekä toimiminen seuran yhdyshenkilönä SCL-liittoon, Helsingin kaupunkiin, muihin cheer-seuroihin ja yhteistyökumppaneihin. Toiminnanjohtajan työ sisältää hallinnollisia tehtäviä mm. talouden suunnittelu ja seuranta, markkinoinnin ja varainhankinnan koordinointi sekä seuratyöntekijöiden lähiesihenkilönä toimiminen. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa seuran harraste- ja valmennustoiminnan kehittämisestä yhdessä valmennuskoordnaattorin kanssa.


Jos sinulta löytyy alla listattuja taitoja, niin olet etsimämme henkilö.

  • Olet järjestelmällinen, aikaansaava sekä idearikas henkilö

  • Olet vastuuntuntoinen, tunnollinen, luotettava ja omatoiminen

  • Olet kokenut henkilöstöjohtaja, jolla on vahvat kommunikointi- sekä yhteistyötaidot

  • Osaat suunnitella, organisoida sekä seurata taloutta ja toimintaa

  • Olet kehitysmyönteinen seurajohtaja sekä käytännön toimeenpanija

  • Osaat viestiä ja markkinoida sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi

  • Cheerleadingin lajituntemus katsotaan eduksi


Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan Funky Team - seurassa, joka on vuodesta 1995 lähtien tarjonnut cheerleading-toimintaa Helsingissä. Seurassa on 22 joukkuetta sekä useita harrasteryhmiä, joissa noin 700 cheerleadingista innostunutta voi harrastaa omalla tasollaan 3-vuotiaasta ylöspäin. Joukkueet harjoittelevat pääosin Salmisaaressa sijaitsevalla SkillzGymillä ja valittavana on eri tasoista toimintaa erityisryhmästä MM-tasolle asti.


Lähityötiimiisi kuuluvat kokoaikainen valmennuskoordinaattori ja kokoaikainen seurakoordinaattori sekä osa-aikainen valmentaja, joiden kanssa toteutat operatiivisia seuran toimintaa edistäviä tehtäviä pääasiassa etänä. Seuran strategista johtamista kehität yhdessä hallituksen kanssa kuunnellen urheilijoiden, valmentajien sekä joukkueenjohtajien toiveita ja tarpeita. Työaikasi on joustava sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä. Kuukausipalkka on 2800-3000 €/kk koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen.


Täytä hakulomake 5.6.2022 mennessä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelo osoitteeseen (heli.hamalainen(at) funkyteam.fi).

Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Tiedustelut s-postitse seuran puheenjohtajalle (heli.hamalainen(at)funkyteam.fi) tai soittamalla 040 8454375 (Heli Hämäläinen). Soittoaika ke 25.5. klo 18:00-19:00 ja ke 1.6. klo 18:00-19:00.


Having fun, that's the key being a team.
We are the Funky team!