STAGE

STAGE 3.12.2023

KUTSU

Tervetuloa esiintymään Vantaalle! 

Näytöstapahtuman järjestää Funky Cheer Team Espoo ry yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. 

Ajankohta: Sunnuntaina 3.12.2023 

Paikka: Energia Areena, Rajatorpantie 23, 01600 VANTAA 


Tapahtuman kulku

Active Cheer STAGE -tapahtumassa tapahtuu ja mitä se on?


STAGE-tapahtumassa halutaan tuoda selkeästi esiin Active Cheer -konsepti eli monipuolisen

harrasteliikunnan ilo! Liikunnalliset perustaidot näkyvät liiton tuottamassa valmiissa STAGE-

koreografiassa. Koreografia sisältää cheerleadingin ja cheertanssin lajitaitojen lisäksi myös monipuolisia

perusmotorisia taitoja kuten tasapaino- ja liikkumistaitoja. Valmisohjelman löydät täältä: https://suomencheerleadingliitto.kuvat.fi/kuvat/STAGE/STAGE+KOREOGRAFIA+2023-2025/


STAGEEN osallistuminen on myös valmentajalle helppoa, sillä tarjolla on valmis koreografia! Valmentajan ei siis tarvitse olla kokenut pystyäkseen osallistumaan joukkueensa kanssa STAGE-tapahtumaan. STAGE-tapahtumat pyritään luomaan mahdollisimman yksinkertaisiksi ilmoittautumisten ja tapahtumapäivän kulun suhteen. 


STAGEEN voi osallistua riippumatta joukkueen koosta tai ikäjakaumasta. Tapahtumaan on tervetulleita kaikki joukkueet mikroista klassikoihin, cheertanssista cheerleadingiin.


STAGE-tapahtumassa harrastejoukkueet esittävät n. 1min kestävät esitykset. Osallistuvat joukkueet saavat esittää joko liiton luoman koreografian tai oman koreografian. Myös omaa musiikkia on mahdollista käyttää. Joukkueita ei laiteta järjestykseen, mutta he saavat arvostelupaneelilta kirjallisen arvostelun suorituksesta. Joukkuekokoa ei ole rajoitettu, mutta jos joukkueessa on yli 32 henkilöä, suosittelemme pohtimaan kahtena eri joukkueena esiintymistä.

Tapahtuman karkea aikataulu:

1. Osallistujien saapuminen paikalle

2. Joukkueiden lämmittely

3. Ennen joukkueiden esityksiä järjestetään avajaismarssi, jolloin kaikki esiintyvät joukkueet saapuvat jonossa lavalle musiikin soidessa.

4. Joukkueiden esitykset

5. STAGE -tapahtuma huipentuu esitysten jälkeen järjestettävään palkintojenjakotilaisuuteen


Näytöstapahtuman alustan koko on 16m x 14m. Cheermatto ja tanssimatto koostuu kahdeksasta 2m leveästä mattokaistaleesta, jolloin keskiviivana toimii kahden maton välinen viiva.


Ilmoittautuminen

Seurasta ilmoitettavien joukkueiden määrää ei ole rajoitettu.

Näytöstapahtumaan tulee ilmoittautua sunnuntaihin 26.11.2023 klo 16.00 mennessä. Tapahtumanjärjestäjä ei ole vastuussa kadonneista ilmoittautumisista, eikä ilmoittautumisista, jotka eivät tule perille. Ilmoittautuneille joukkueille lähetetään myöhemmin esiintymisjärjestys ja muu informaatio.


Ilmoittautuminen tapahtuu Siiri-tapahtuman hallinta järjestelmän kautta https://siiri.scl.fi/login

Siirin kautta ilmoittaudutaan tapahtumaan samaan tapaan kuin kilpailuihin. Stage joukkueet tulee siis ladata Siiriin, jotta ne voidaan ilmoittaa Stage tapahtumaan. Tarkemmat ohjeet ja kysymykset ilmoittautumisiin liittyvissä ongelmatilanteissa saatte liiton tapahtumatuottajalta Inka Laitiselta.Osallistumismaksut

Active Cheer STAGE -tapahtumassa kerätään osallistujilta osallistumismaksun

15€/ hlö (sis. esiintymisoikeuden, koreografian käytön, musiikin käytön ja mitalin). Myös

ilmoitetuista valmentajista ja huoltajista maksetaan osallistumismaksu ja he saavat omat

mitalit.

Osallistumismaksuista lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen ja laskutettavat summat perustuvat

ilmoittautumislomakkeen tietoihin.

Stage t-paitojen ennakkotilaus

Paitatilaus tulee tehdä lomakkeella 19.11. klo 16 mennessä. Paitoja on tapahtumassa myynnissä rajoitettu määrä. Suosittelemme tilaamaan etukäteen paidat.  Paidat tilataan Siirin kautta, ilmoittautumisen yhteydessä.

Paidan hinta on 15€ /kpl 

Kokovaihtoehdot (Unisex-malli): 110-120 cm, 130-140 cm, 150-160cm, XS, S, M, L, XL, XXL. Paidan väri on valkoinen ja painatuksena on STAGEn logo

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus on tehtävä kirjallisesti tai sähköisesti tapahtuman järjestäjälle, ja sen on oltava perillä viimeistään 29.11. klo 16.00 mennessä. Osallistumisen peruuttamisen voi tehdä maksutta tapahtuman ilmoittautumisen viimeiseen eräpäivään ja kellonaikaan mennessä. Mikäli peruuttaminen tapahtuu 26.11. klo 16.00 jälkeen, osallistumismaksuja ei palauteta eikä hyvitetä. Ilmoittautunut seura vastaa siitä, että esiintyvä joukkue on läsnä tapahtumassa.

Harrastevakuutus- ja lisenssi

Kaikilla ilmoitetuilla osallistujilla on oltava voimassa oleva urheilun kattava harrastevakuutus, jotta joukkue voi 

osallistua tapahtumaan. Urheilijoilla, valmentajilla tai huoltajilla tarvitsee olla voimassa oleva harrastelisenssi. Lisätietoa lisensseistä: https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/ 

Palaute 

Arvit toimivat STAGE-tapahtumassa arvioitsijoina antaen kirjallisen palautteen joukkueiden esityksistä. STAGE-konseptia varten on luotu oma arvostelukaavake, jossa korostetaan perusmotorisia taitoja, esiintymisen iloa, onnistumista sekä koreografian puhtautta.

Näytöspäivän ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu näytöspäivän aamuna esiintymispaikalla tapahtumatoimiston läheisyydessä. Ilmoittautumiseen ei tule koko joukkue, eikä erillisiä ilmoittautumisaikoja varata. Ilmoittautuminen tulee kuitenkin tehdä hyvissä ajoin ennen oman esiintymissuorituksen alkamista. Ilmoittautumiseen saapuu vain joukkueen edustaja (esimerkiksi valmentaja tai huoltaja) ja vahvistaa kuittauksellaan kaikkien osallistujien vastaavan tapahtuman ilmoittautumisen henkilömäärää.

Pääsyliput

Lipunmyynti aukeaa 23.10.2023 klo 09:00 LIVETON kautta, linkki lipunmyyntiin: https://events.liveto.io/events/stage-2023

Hinnat ovat 15€/ aikuinen 8€/ alle 13v (sylivauvat ilmaiseksi). Tapahtumaan ei järjestetä livestream lähetystä. 

Tietosuoja ja näytösohjelmien kuvaaminen

Tapahtuman sivustolta löytyy linkki tietosuojaan. Tapahtumassa on valokuvaaja. Valmentajien tehtävänä on huolehtia kuvausluvista ja informoida valokuvaajaa tapahtumassa, jos joukkueessa on urheilijoita, joilla ei ole kuvauslupaa. Järjestäjä kuitenkin toimittaa valokuvaajalle listan joukkueista, joissa kaikilla ei ole kuvauslupaa.

Tärkeät päivämäärät


Muuta tietoa tapahtumasta

Tapahtumassa on myynnissä cheertuotteita, joten varaathan tähän aikaa ja rahaa, jos mieli tekee ostoksille! 


Yhteystiedot

stage@funkyteam.fi

Funky Team Espoo

VAPAAEHTOISEKSI TAPAHTUMAAN

Vapaaehtoiseksi Active Cheer STAGE-tapahtumaan 3.12.2023      


Funky Team seurayhteisö järjestää Active Cheer STAGE-tapahtuman 3.12.2023 Vantaan Energia Areenalla. Tapahtumaan osallistuu joukkueita eri puolilta Suomea. Huikea päivä siis tulossa!


“Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa Stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla.

Myös pienten lasten- ja aikuisten joukkueet voivat osallistua tapahtumaan, koska tapahtumassa ei ole ikärajaa. Myös eri-ikäiset voivat esiintyä samana joukkueena (esim. perheliikunta). Kilpailun sijasta liikkuminen cheerin parissa tarjoaa nyt turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen.

Tapahtuman tavoitteena on tuottaa liittojohtoista matalankynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat.” SCL


Jotta tapahtumasta saataisiin huikea seura tarvitsee vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Vapaaehtoisia tarvitaan koko kisapäiväksi, jonka aikataulu selviää myöhemmin. Vapaaehtoisten työajat ovat kuitenkin n. 4h.  Jokainen vapaaehtoinen saa itselleen seuran t-paidan ja tarjolla on pientä purtavaa.


Tehtäviä ovat mm:


Tule meidän kanssa toteuttamaan tätä huippua tapahtumaa ja ilmoittaudu vapaehtoiseksi tällä ( https://forms.gle/smgTKkeE7KJTVWUX7 ) lomakkeella viimeistään sunnuntaina 19.11.2023


Terveisin,

Funky Team Espoo