Tule mukaan

Kaikille mielekästä tekemistä!

 

Seuramme tarjoaa mukavaa tekemistä ihan kaikille. Tarjolla on joukkueita cheerleadingin harjoitteluun, mutta tekemistä on myös seuratyön, vanhempaintoimikuntien ja tapahtumien saralla.

Harrasteryhmissä opit lajin perusteet. Taitojen karttuessa voit edetä halutessasi kilparyhmiin. Cheerleading on monipuolinen laji, joka sopii kaikille aiemmasta urheilu- tai harrastustaustasta huolimatta. Funky Teamista löydät juuri itsellesi sopivan ryhmän, oli sitten tavoitteenasi mukava harrastus tai kilpaurheilu. Lapsille ja nuorille on tarjolla myös erityisryhmä, jos sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi harjoittelu muissa joukkueissa ei onnistu.

Kaikkien ryhmien perusperiaatteena on turvallinen omalla tasolla harjoittelu ja uusien taitojen harjoittelussa eteneminen oikeassa järjestyksessä niin, että urheilijan kehittyminen on tehokkainta. Joukkueharjoittelun lisäksi voit myös halutessasi osallistua oheisharjoituksiin Jungle Track-viidakkopolun mukaisesti ja edetä omien tavoitteiden ja edellytystesi mukaisesti vahvistaen haluamiasi osa-alueita.

Funky Teamissa pääset mukaan seuratyöhön eri työryhmissä tai tempauksissa ja kaikkiin seuran tapahtumiin haetaan jatkuvasti yhteistyötahoja sekä vapaaehtoistyöntekijöitä. Jokaisella joukkueella on lisäksi joukkueenjohtaja tai ryhm vanhempia jotka auttavat joukkueen toiminnassa ja antavat valmentajille mahdollisuuden kehittää valmennusta.

 

Ota yhteyttä lomakkeella niin etsimme sinulle sopivan joukkueen.

Jos haluat mukaan seuratyöhön tai haluat tukea joukkueita, ota yhteyttä info@funkyteam.fi