Tule mukaan

Seuramme tarjoaa mukavaa tekemistä kaikille. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on tarjolla cheerleading -ryhmiä ja joukkueita joilla on eri tavoitteet.

Funky Teamissa voit:

 • harrastaa lajia ilman kilpailemista
 • kilpailla harrastemielellä
 • tähdätä lajin huipulle

Meillä on toimintaa kuudessa eri ikäryhmässä:

Mikrot 3-5v.
Pikku-minit 6-7v.
Minit 7-12v.
Juniorit 12-16v.
Aikuiset yli 16v.
Klassikot yli 18v.

Alkeisryhmissä opit lajin perusteet. Taitojen karttuessa voit edetä halutessasi kilparyhmiin tai jatkaa aktiivista liikkumista harrasteryhmässä. Cheerleading on monipuolinen laji, joka sopii kaikille. Funky Teamista löydät juuri itsellesi sopivan ryhmän, oli sitten tavoitteenasi mukava harrastus tai kilpaurheilu. Lapsille ja nuorille on tarjolla myös erityisryhmä, jos sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi harjoittelu muissa joukkueissa ei onnistu.

Ota yhteyttä vas. lomakkeella niin etsimme sinulle sopivan joukkueen.

 

SEURATYÖHÖN:

  Pääset mukaan seuratyöhön eri työryhmissä tai projekteissa ja kaikkiin seuran tapahtumiin haetaan jatkuvasti yhteistyötahoja sekä vapaaehtoistyöntekijöitä. Jokaisella joukkueella on lisäksi joukkueenjohtaja tai ryhmä vanhempia jotka auttavat joukkueen toiminnassa ja antavat valmentajille mahdollisuuden keskittyä lajivalmentamiseen. Vanhempien apu on seuralle arvokasta ja arvostettua.

  Ilmoittaudu mukaan toimintaan info@funkyteam.fi

   

  VALMENTAJAKSI:

  Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia valmentajia ja ryhmänvetäjiä. Koulutamme valmentajaksi nykyisiä ja entisiä lajin harrastajia, liikunta-alan opiskelijoita ja -ammattilaisia sekä harrastajien vanhempia.

  Jos olet kiinnostunut valmentamisesta niin ole yhteydessä natalia.beliaeva@funkyteam.fi (valmennuskoordinaattori)

   

  YHTEYDENOTTOLOMAKE