Tule mukaan

Kaikille mielekästä tekemistä!

Seuramme tarjoaa mukavaa tekemistä ihan kaikille. Tarjolla on joukkueita joilla on eri tavoitteet . Voit:

  • harrastaa lajia ilman kilpailemista
  • kilpailla harrastemielellä
  • tähdätä lajin huipulle

Tekemistä on myös seuratyön, vanhempaintoimikuntien ja tapahtumien saralla. Vanhempien pienikin panostus seuratyöhön on kullanarvoinen.

Ilmoittaudu mukaan vasemmalla olevalla lomakkeella.

 

LAJISSA ETENEMINEN JA OMAN RYHMÄN LÖYTÄMINEN

Harrasteryhmissä opit lajin perusteet. Taitojen karttuessa voit edetä halutessasi kilparyhmiin. Cheerleading on monipuolinen laji, joka sopii kaikille aiemmasta urheilu- tai harrastustaustasta huolimatta. Nuorimmat harrastajat ovat 3-vuotiaita joille on temppujumppaa vastaava lasten ryhmä. Vanhimmat harrastajat ovat aikuisten harrastejoukkue Orangeissa. Orangeissa ei ole yläikärajaa. Funky Teamista löydät juuri itsellesi sopivan ryhmän, oli sitten tavoitteenasi mukava harrastus tai kilpaurheilu. Lapsille ja nuorille on tarjolla myös erityisryhmä, jos sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi harjoittelu muissa joukkueissa ei onnistu.

 

MITÄ HARJOITUKSISSA TEHDÄÄN?

Kaikkien ryhmien perusperiaatteena on turvallinen omalla tasolla harjoittelu ja uusien taitojen harjoittelussa eteneminen oikeassa järjestyksessä niin, että urheilijan kehittyminen on tehokkainta. Harjoituksia ohjaa koulutetut valmentajat ja ryhmässä voi olla 5-30 muuta jäsentä. Harjoituspaikkoja on ympäriä Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä ja pääpaino tekemisessä on stunteissa, akrobatiassa ja yleisessä kehonhallinnassa. Joukkueharjoittelun lisäksi voit myös halutessasi osallistua oheisharjoituksiin Jungle Track-kursseille ja edetä omien tavoitteiden ja edellytystesi mukaisesti vahvistaen haluamiasi osa-alueita.

 

MUKAAN SEURATYÖHÖN?

Funky Teamissa pääset mukaan seuratyöhön eri työryhmissä tai tempauksissa ja kaikkiin seuran tapahtumiin haetaan jatkuvasti yhteistyötahoja sekä vapaaehtoistyöntekijöitä. Jokaisella joukkueella on lisäksi joukkueenjohtaja tai ryhmä vanhempia jotka auttavat joukkueen toiminnassa ja antavat valmentajille mahdollisuuden keskittyä lajivalmentamiseen. Vanhempien apu on seuralle arvokasta ja arvostettua.

 

Ota yhteyttä vas. lomakkeella niin etsimme sinulle sopivan joukkueen.

Jos haluat mukaan seuratyöhön tai haluat tukea joukkueita, ota yhteyttä info@funkyteam.fi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE