Wild Flyers

Wild Flyers on Funky Teamin naisten edustusjoukkue, joka kilpailee SM-tasolla aikuisten sarjassa.

Joukkueella on kokemusta kansainvälisistä kilpailuista ja pyrkii kilpailemaan vuoden aikana usein. Wild Flyers oli vuoden 2014 Suomen naisten maajoukkue MM-kilpailuissa, joissa joukkue sijoittui pronssille. Wild Flyers on myös edustanut Suomea EM-kisoissa vuosina 2014 ja 2016. Joukkueesta on 6 urheilija vuoden 2018 Suomen naisten cheermaajoukkueessa.

Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa. Tavoitteena on kehittyä yhdessä joukkueena ja yksilöinä, pysyä Suomen kärkijoukkueiden joukossa, sekä viedä lajia eteenpäin. Joukkueena Wild Flyers haluaa luoda positiivista ja urheilullista kuvaa kilpa-cheerleadingistä.

Lajiharjoittelun ohella urheilijat tekevät myös työ- ja esiintymiskeikkoja, joihin liittyen yhteydessä voi olla suoraan valmentajiin sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)funkyteam.fi. Joukkueen urheilijat ovat olleet erilaisissa promotöissä ja esiintymistilanteissa, aina yritysjuhlista suoriin tv-lähetyksiin ja artistien keikkalavoille asti.

Joukkueen jäseniltä toivotaan valmiuksia itsenäiseen harjoitteluun ja opiskelun/töiden yhdistämistä urheilijan arkeen. Seuraavat karsinnat joukkueeseen järjestetään joulukuussa 2017. Kauden aikana joukkueeseen voi hakea ottamalla yhteyttä suoraan valmentajiin sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)funkyteam.fi.

Valmentajat:
Marica Westerback
Krista Allinen

 

Joukkueen kuulumiset Instagramissa