Wild Flyers

Wild Flyers on Funky Teamin naisten edustusjoukkue, joka kilpailee SM-tasolla aikuisten sarjassa.

Joukkueella on kokemusta kansainvälisistä kilpailuista. Wild Flyers oli vuoden 2014 Suomen naisten maajoukkue MM-kilpailuissa, joissa joukkue sijoittui pronssille. Wild Flyers on myös edustanut Suomea EM-kisoissa vuosina 2014, 2016 ja 2018. Vuoden 2018 koti EM-kilpailuissa joukkue sijoittui hopealle! Joukkueesta on 7 urheilijaa vuoden 2019 Suomen naisten cheermaajoukkueessa.

Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi urheilijoilta edellytetään omatoimista laji- ja oheisharjoittelua. Tavoitteena on kehittyä yhdessä joukkueena ja yksilöinä, pysyä Suomen kärkijoukkueiden joukossa, sekä viedä lajia eteenpäin. Joukkueena Wild Flyers haluaa luoda positiivista ja urheilullista kuvaa kilpa-cheerleadingistä.

Lajiharjoittelun ohella urheilijat ovat tehneet myös työ- ja esiintymiskeikkoja, joihin liittyen yhteydessä voi olla suoraan valmentajiin sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)funkyteam.fi. Joukkueen urheilijat ovat olleet erilaisissa promotöissä ja esiintymistilanteissa, aina yritysjuhlista suoriin tv-lähetyksiin ja artistien keikkalavoille asti.

Joukkueen jäseniltä toivotaan valmiuksia opiskelun/töiden yhdistämistä urheilijan arkeen. Joukkueeseen karsitaan vuosittain joulukuussa ja täydennyskarsintoja järjestetään tarvittaessa kesä-elokuussa. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan valmentajiin sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)funkyteam.fi.

Valmentajat:
Marica Westerback, Krista Allinen ja Sirpa Kaukonen

Joukkueen kuulumiset Instagramissa