White Monkeys/ Jr. Academy

 

White Monkeys on 12-16 -vuotiaille tytöille suunnattu kilpajoukkue, joka kisaa Suomen Mestaruus -tasolla kansallisissa kilpailuissa. Joukkueeseen kuuluu 36 taitavaa urheilijaa, jotka tähtäävät edustusjoukkueisiin seuraavilla kausilla. Joukkueen tavoitteena on siis valmistaa urheilijoita edustusjoukkueita varten. 

Tulemme kisaamaan Suomessa järjestettävissä kilpailuissa joissa on joukkueelle sopiva kilpasarja. Tavoitteenamme on ylipäätänsä pärjätä kisoissa hyvällä menestyksellä ja olla paras tasoisemme joukkue.

White Monkeys treenaa kolme kertaa viikossa ja koska olemme SM –tason kilpajoukkue, oletamme kaikilta joukkuelaisiltamme läsnäoloa jokaisissa treeneissä.

Joukkueeseen voi hakea läpi vuoden, mutta pääasiallisesti täytämme joukkuetta vain joukkuejaoissa vuodenvaihteessa sekä kesäisin urheilijoiden määrän mukaan, poikkeuksia lukuunottamatta. White Monkeys ottaa vastaan potentiaalisia urheilijoita, joilla on taustaa flikki -akrobatiasta ja/tai entistä harrastustaustaa lajista. Mikäli joukkueemme kiinnostaa, pyydämme ottamaan yhteyttä päävalmentajiin sähköpostilla.

 

 

Valmentajat:

Anna Alinen

Anni Wallin