Gorillaz

Gorillaz on mies- ja naisurheijoista koostuva sekajoukkue, joka kilpailee MM-tasolla.
Joukkueen jäsenet ovat 16-30 -vuotiaita. Miehiä joukkueessa treenaa säännöllisesti jo yli 20.

Gorillaz on vuoden 2019 suomenmestarina Suomen Cheerleadingliiton nimeämä sekamaajoukkue. MM-kilpailut pidetään Orlandossa 25.-26.4.2019

Joukkueella on pitkä historia Suomen SM-tason sekasarjassa ja Gorillat ovat olleet siinä suunnannäyttäjä jo lähes kaksi vuosikymmentä. Vuonna 2018 Gorillat voittivat Suomen mestaruuden 19. kerran peräkkäin. Sekasarjassa vastustajajoukkueita on ollut vaihtelevasti, mutta pojat tulevat lajin pariin yhä innokkaammin.

Pojat pääsevät kokeilemaan cheerleadingiä Funky Teamissa ilman lajitaitoja ja karsintoja. Seurassa toimii junioreiden sekajoukkue Blackbackz, johon ovat tervetuleita kaikki alle 16-vuotiaat pojat. Yli 16-vuotiaat voivat tulla suoraan Gorilloihin ja oppia lajitaitoja kisajoukkueen harjoittelua seuraten ja uutta oppien.

Gorilloihin hakevilta pojilta toivotaan liikunnallista harrastustaustaa sekä alkeisakrobatiataitoja (käsilläseisonta seinää vasten ja kuperkeikka jne.). Tyttöjä on otettu joukkueeseen ensisijaisesti nousijoiksi ja heiltä vaaditaan vankkaa lajitaustaa ja kaikkien lajin osa-alueiden hallintaa.

Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa joista yksi omatoiminen harjoitus.

Seuraavan kerran on mahdollisuus karsia touko-kesäkuussa 2019. Jos olet kiinnostunut kilpailemaan cheerleadingin huipulla tai sinulla on kysyttävää joukkueeseen pääsystä, ota yhteyttä.

Päävalmentajat:

Mija Schrey

Sirpa Kaukonen

 Yhteydenotot:

Sirpa.kaukonen(a)funkyteam.fi


**********************************************************************************
Gorillat tarjoavat mielellään valmennusapua Suomalaisille sekajoukkueille.

Ota yhteyttä valmentajiin jos joukkueesi tai seurasi tarvitsee uusinta tietoa esim. paristunteista.

Seuraa joukkuetta myös MM-Blogissa ja Nettisivuilla!

Joukkueen kuulumiset Instagramissa