Gorillaz

Gorillaz on mies- ja naisurheijoista koostuva sekajoukkue, joka kilpailee MM-tasolla.
Joukkueen jäsenet ovat 16-30 -vuotiaita. Miehiä joukkueessa treenaa säännöllisesti jo yli 20.

Gorillaz on vuoden 2018 suomenmestarina Suomen Cheerleadingliiton nimeämä sekamaajoukkue. MM-kilpailut pidetään Orlandossa 26.-27.4.2018

Joukkueella on pitkä historia Suomen SM-tason sekasarjassa ja Gorillat ovat olleet siinä suunnannäyttäjä jo lähes kaksi vuosikymmentä. Vuonna 2017 Gorillat voittivat Suomen mestaruuden 18. kerran peräkkäin. Sekasarjassa vastustajajoukkueita on ollut vaihtelevasti, mutta pojat tulevat lajin pariin yhä innokkaammin. Vuoden 2018 SM-karsinnoissa sekajoukkueita oli viisi.

Pojat pääsevät kokeilemaan cheerleadingiä Funky Teamissa ilman lajitaitoja ja karsintoja. Seurassa toimii junioreiden sekajoukkue Blackbackz, johon ovat tervetuleita kaikki alle 16-vuotiaat pojat. Yli 16-vuotiaat voivat tulla suoraan Gorilloihin ja oppia lajitaitoja kisajoukkueen harjoittelua seuraten ja uutta oppien.

Gorilloihin hakevilta pojilta toivotaan liikunnallista harrastustaustaa sekä alkeisakrobatiataitoja (käsilläseisonta seinää vasten ja kuperkeikka jne.). Funky Teamissa edustusjoukkueet harjoittelevat akrobatiaa omassa tasoryhmässään. Tyttöjä on otettu joukkueeseen ensisijaisesti nousijoiksi ja heiltä vaaditaan vankkaa lajitaustaa ja kaikkien lajin osa-alueiden hallintaa.

Joukkue harjoittelee viisi kertaa viikossa joista yksi harjoitus on puhtaasti stunttitekniikkaa ja yksi akrobatiaa omassa tasoryhmissä.

Seuraavan kerran on mahdollisuus karsia touko-kesäkuussa 2018. Jos olet kiinnostunut kilpailemaan cheerleadingin huipulla tai sinulla on kysyttävää joukkueeseen pääsystä, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Päävalmentajat:

Mija Schrey

Sirpa Kaukonen

 Yhteydenotot:

Sirpa.kaukonen(a)funkyteam.fi


**********************************************************************************
Gorillat tarjoavat mielellään valmennusapua Suomalaisille sekajoukkueille.

Ota yhteyttä valmentajiin jos joukkueesi tai seurasi tarvitsee uusinta tietoa esim. paristunteista.

Seuraa joukkuetta myös MM-Blogissa ja Nettisivuilla!

Joukkueen kuulumiset Instagramissa