Funky Dance Team

 

Funky Dance Team on Funky Teamin cheertanssin aikuisten joukkue. Joukkue treenaa 3 kertaa viikossa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Cheertanssi on monipuolinen harrastus, joka kehittää eri osa-alueita. Treeneissä harjoitellaan lajitekniikoita, kuten piruetteja ja hyppyjä, sekä lajille ominaista pom-tekniikkaa. Lisäksi treeneihin kuuluu lihaskunnon sekä kestävyyden harjoittaminen.

Joukkue kilpailee 3-4 kertaa vuodessa ja tavoitteista, sekä kilpailusuunnitelmista sovitaan aina joukkueen kesken yhteisesti kauden alussa.  

Joukkueeseen voi hakea kevätkaudelle 2019 kaikki, joilla on taustaa jostakin tanssista tai esimerkiksi cheerleadingistä, voimistelusta tai luistelusta. Ikäraja joukkueeseen on 16, eli kaikki vuonna 2003, tai aikaisemmin syntyneet voivat hakea joukkueeseen. Joukkueeseen on vielä muutama paikka jäljellä kevätkaudeksi 2019.

Miksi cheertanssi? 

”Joukkueessa tanssiminen on motivoinut mua liikkumaan säännöllisesti ja oon tutustunut tän lajin kautta mun parhaimpiin kavereihin” 

”Cheertanssi on antanut mulle ystäviä, päämäärätietoisuutta, energiaa, iloa, sekä itsensä haastamista ja ylittämistä”

”Mun mielestä Cheertanssi on ensinäkin ihanan monipuolista urheilua mutta myös ihan sairaan kivaa! Melkeen joka kerta treeneissä oppii jotain uutta, joko lajista, joukkue kamuista tai sitten ihan vaan itestä. Joukkuelaisita saa vaan niin paljon voimaa: ne on ne tyypit, ketkä iloistee sun kanssa sun onnistumisia mutta ne on myös ne tyypit, ketkä jaksaa tsempata ja uskoa suhun sillon, ku tuntuu ettei mikään onnistu.”


Joukkuetta valmentaa 
Ida-Ellen Tarvainen
Sanna Väisänen
Johanna Kainulainen

Hae sinäkin mukaan tähän upeaan joukkueeseen!

Lähetä sähköpostitse esittely itsestäsi ja kerro minkälaista harrastustaustaa sinulla on. Hae rohkesti mukaan!

Lisätiedot ja haku:

sanna.vaisanen@funkyteam.fi