Funky Dance Juniors

 

Funky Dance Juniors on Funky Teamin Helsingin cheertanssin juniorijoukkue. Joukkue treenaa 3 kertaa viikossa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

 

Cheertanssi on monipuolinen harrastus, joka kehittää eri osa-alueita. Treeneissä harjoitellaan lajitekniikoita, kuten piruetteja ja hyppyjä, sekä lajille ominaista pom-tekniikkaa. Lisäksi treeneihin kuuluu lihaskunnon sekä kestävyyden harjoittaminen. 

 

Miksi valita cheertanssi ja Funky Dance Juniors? 

 

"Cheertanssi on parasta ajanvietettä. Parasta on tulla treeneihin unohtaa kaikki stressi ja päästä näkee ihanii joukkuelaisii. Fdj:ssä parasta on joukkueen yhteishenki. Aina ku onnistuu tulee ihana tsemppi kaikilta. Fdj:ssä oon päässy tutustuu ihanii ihmisiin, joista monet on mun parhaita kavereita."

 

"Cheertanssi on juuri sopiva harrastus sinulle, jos tykkäät joukkuelajeista, tanssista ja nopeasta temposta. Cheertanssi on paras mahdollinen laji, koska tanssi on todella monipuolista: hyppyjä, piruetteja ja venyvyyksiä. Fdj:ssä harrastaminen on todella hauskaa ja meillä on erinomainen joukkuehenki."

 

"Cheertanssin kautta oon oppinut uusia taitoja ja sen lisäksi saanut paljon itsevarmuutta. Fdj:n myötä oon saanut paljon kavereita ja esiintymiskokemusta. Cheertanssi on kivaa koska se on niin monipuolista eikä siihen kyllästy helposti."

 

 

Joukkueeseen voi hakea kevätkaudelle 2019 kaikki vuosina 2003-2007 syntyneet, joilla on taustaa jostakin tanssista tai esimerkiksi cheerleadingistä, voimistelusta tai luistelusta.

 

Joukkuetta valmentaa:

Viviane Azéma

Sanna Väisänen 

Ida-Ellen Tarvainen

 

Lisäksi valmennustiimiin liittyi kaudelle 2019 maajoukkueurheilija Oona Roponen! 

 

Hae mukaan! Lisätiedot ja haku:

 

viviane.azema@funkyteam.fi