Akrokurssit

Funky Team Espoo järjestää jäsenilleen akrokursseja. Ryhmät  ja niihin ilmoittautuminen tulevat näkyviin tälle sivulle. Kursseilla tehdään harjoitteita sekä ohjeiden mukaan että valmentajan avustamana.

Ryhmät on jaettu taitotasoittain. Oma valmentaja auttaa tason valinnassa. Taitojen karttuessa voi akrovalmentajan suosituksesta vaihtaa ryhmää.

 

AKRO 1: Ei lähtötasovaatimuksia. Harjoitellaan mm. käsilläseisonnat, kärrynpyörät, kaatuminen siltaan, sillasta ylös. Painotus erityisesti siltakaadon oppimisessa.

AKRO 2: Urheilija osaa tehdä hyvällä tekniikalla ilman avustajaa: kärrynpyörä molemmin puolin, siltakaato eteen ja taakse. Harjoitellaan mm. puolivoltti, flikkiharjoitteet, arabialaisen ja flikkien yhdistelmät. Painotus erityisesti flikin oppimisessa.

AKRO 3: Urheilija osaa tehdä hyvällä tekniikalla ilman avustajaa: flikki, arabiflikki, puolivoltti sekä akrotason 2 vaatimukset. Harjoitellaan mm. kerävoltin harjoitteet, flikkisarjat ja kerävolttiin loppuvat sarjat.

 

Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Ryhmiin otetaan korkeintaan 7 osallistujaa yhtä valmentajaa kohti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarvittaessa osallistuja voidaan siirtää ryhmästä toiseen, jotta harjoittelu on tarkoituksenmukaista ja turvallista. Yhden 7 kerran kurssin hinta on 35€.  Vahvistusviestin jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä yksittäisiä kertoja hyvitetä. Muut maksuehdot: http://www.funkyteam.fi/hinnat/hinnat-espoo/