Valmennus

Seuran joukkueita valmentaa Helsingissä noin 35 päävalmentajaa ja 30 apuvalmentajaa.

Valmentajien työ joukkueurheilun parissa on mielenkiintoista. Parhaimmillaan valmentaja pääsee vaikuttamaan positiivisesti nuorten kehitykseen sekä lajitaidoissa että muussa elämässä. Valmentajat toimivat esimerkkinä ja mahdollistavat hyvän harjoittelun koko ryhmälle.

Valmentajat osallistuvat Suomen Cheerleadingliiton, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ESLU:n sekä muiden tahojen koulutuksiin. Valmentajamme ovat ensiapukoulutettuja. Uusien valmentajien haku on aina kauden alussa.

HALUATKO VALMENTAJAKSI?

Jätä avoin hakemus natalia.beliaeva(a)funkyteam.fi (valmennusvastaava)

 

Suomen Valmentajat "valmentajalla on väliä" -video 3/3

Lasten ohjaamisessa toimintaa ohjaa mm. Suomen Cheerleadingliiton Active Cheer-konseptin opit.

 

"Suomen Cheerleadingliiton Active Cheer -harrasteliikunta tarjoaa cheerleadingiä mukavan liikkumisen ja yhdessä tekemisen kautta. Active Cheer -harrasteliikuntatoiminta mahdollistaa cheerleadingin kaikille taso- ja ikäryhmille, ilman kilpailullisia tavoitteita. Active Cheer -harrasteliikunta on vaihtoehtoinen tapa harrastaa cheerleadingiä kilpapuolen rinnalla.

Toiminnan tarkoituksena on lisätä lasten ja nuorten liikuntamäärää, mahdollistaa cheerleading-harrastuksen aloittaminen vähin taloudellisin resurssein, mahdollistaa cheerleadingin harrastaminen muiden urheilulajien ohella ja vähentää juniori-iän drop-out ilmiötä. Tavoitteena on myös madaltaa kynnystä kouluttautua cheerleading-ohjaajaksi sekä lisätä lajin parissa toimivien ohjaajien ja valmentajien harrasteliikunnan osaamista. Suomen Cheerleadingliitto kouluttaa Active Cheer -ohjaajia mukaan harrastetoimintaan ympäri Suomen."