Lisenssiohje


Funky Teamin (Helsinki, Espoo, Vantaa) jäsenten, jotka osallistuvat Suomen Cheerleadingliiton (SCL) kilpailuihin ja toimintaan (mm. leirit), tulee hankkia itselleen lisenssi. Suomen Cheerleadingliiton lisenssi sisältää kilpailuluvan ja tapaturmavakuutuksen.

LISENSSINOSTO

 

Valitse lisenssin ostossa oikea seura.

Jos urheilet Helsingissä osta lisenssi --> Funky Team ry

Jos urheilet: Espoossa osta lisenssi --> Funky Cheer Team Espoo ry

Jos urheilet: Vantaalla osta lisenssi--> FT Cheer Vantaa

 

HARRASTEVAKUUTUS

SCL tarjoaa myös harrastevakuutusta. Harrastevakuutus sisältää tapaturmavakuutuksen ja hallinto-osan.  Harrastevakuutus on tarkoitettu kilpailutoiminnan ulkopuoliseen harrastamiseen. Harrastevakuutus ei oikeuta osallistumaan kilpailutoimintaan.

 

VAKUUTUKSETON LISENSSI

Jos jäsenelle ostetaan vakuutukseton lisenssi, tulee jäsenellä olla oma kilpacheerleadingin kattava tapaturmavakuutus. Vakuutusyhtiöt ovat usein rajanneet kilpacheerleadingin korvausvastuun ulkopuolelle, joten vakuutusyhtiöltä tulee varmistaa vakuutuksen kattavuus kirjallisesti. Harjoitus- ja kilpailutoimintaan ei saa osallistua ilman lajin kattavaa vakuuutusta.

 

JÄSENKORTTI

SCL siirtyi vuoden 2014 alusta käyttämään sähköistä jäsenkorttia. Kaikista ostetuista lisensseistä ja harrastevakuutuksista tulee lisenssin oston yhteydessä ilmoitettuun puhelimeen mobiilikortti sekä sähköpostiin pdf-kortti, jotka toimivat harrastajan SCL:n jäsenkorttina. SCL Jäsenkortti on urheilijan todistus voimassaolevasta lisenssistä ja se on esitettävä kilpailuihin osallistuttaessa.

Lisenssin maksu suoritetaan SCL:n tilille. Uusi jäsenkortti toimitetaan, kun maksun suoritus näkyy liiton kirjanpidossa. Viive on noin viikko laskun maksamisesta. Mikäli kortin saapumisessa kestää kauemmin, ota yhteys valmentajaan.

 

TAPATURMAN SATTUESSA

Tapaturman sattuessa vakuutuksellisen lisenssin ostaneet jäsenet voivat olla suoraan yhteydessä Pohjolaan heidän omalla henkilötunnuksellaan. Pohjolan asiakaspalvelun puhelinnumero on 0303 0303.

Jäsenen, jolla on vakuutuksellinen lisenssi tai oma tapaturmavakuutus Pohjolassa, ensisijanen hoitopaikka on OP-Pohjolan Omasairaala. Omasairaalassa omavastuu on 100 euroa. Jos haluatte tämän sijasta hoidon kunnallisessa terveydenhuollossa, olkaa tästä erikseen yhteydessä joukkueen valmentajaan. Omasairaalassa työskentelee useita urheiluun erikoistuneita erikoislääkäreitä, joten suosittelemme tätä vaihtoehtoa.

Kotien on tärkeä konsultoida joukkueen valmentajaa tapaturmasta ja sopia hänen kanssaan kuntoutukseen liittyvistä asioista.

 

Urheiluvammojen ensiapu ja hoito (terveurheilija.fi)