Hinnat Vantaa

MAKSUT JA MAKSUEHDOT VUONNA 2019

Jäsenmaksu

 • 20e/vuosi
 • 6e/vuosi SCL jäsenmaksu

Kausimaksut

Mikrot:

 • Baby Blue Monkeys 135e (3-4v harjoitukset kerran viikossa)
 • Frozen Monkeys 135e (5-6v harjoitukset kerran viikossa)

Minit:

 • Sky Monkeys 165e (6-8v starttiryhmä)
 • Indigo Monkeys 165e (9-11v starttiryhmä)
 • Arctic Monkeys 165e (8-13v. starttiryhmä)
 • Berry Monkeys 165e
 • Cobalt Monkeys 165e
 • Ocean Monkeys 220e (8-13v Level 1)
 • Blue Monkeys 220e (8-13v Level 1)
 • Denim Monkeys 220e
 • Teal monkeys 250e (9-13v. Level 2)
 • Electric Monkeys 270e (9-13v Level 2-3)
 • Sapphire Monkeys 270e (9-13v. Level 3)

Juniorit:

 • Aqua Monkeys 165e (12-16v starttiryhmä)
 • Admiral Monkeys 220e (12-16v jatkoryhmä)
 • Navy Blue Monkeys 250e (12-16v Level 2)
 • Royal Monkeys 270e (12-16v Level 3)

Lisäpalvelut:

 • Akrokurssi FT-jäsenille 40e (Huom osalle joukkueista Akrokurssi sisältyy kausimaksuun)

 

Maksuehdot hyväksymällä koko kauden (kevät/syys) maksuun on sitouduttu.

 

YLEISTÄ SEURAN PERIMISTÄ MAKSUISTA

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kahden viikon ajan veloituksetta. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen kolmannen harrastusviikon ensimmäisiä harjoituksia. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

Valmentajat kirjaavat harrastajien läsnäolot MyClubiin, joiden perusteella maksuvelvoite tarkistetaan.

Vanha harrastaja voi veloituksetta osallistua uuden kauden harjoituksiin yhden viikon ajan. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen toisen harrastusviikon ensimmäisiä harjoituksia. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

Maksettuja maksuja ei palauteta tai hyvitetä, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, harrastaja menettää oikeutensa osallistua joukkueen harjoituksiin ja muuhun toimintaan siihen saakka, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu kokonaisuudessaan.

Maksuhuomautuksen lähettämisestä peritään 5€ huomautusmaksu sekä viivästyskorko. Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen kirjallisesti hallituksen kanssa ( vantaa.hallitus@funkyteam.fi ).

 

Harrastamisesta aiheutuvat kustannukset:

JÄSENMAKSU

Jokaisen joukkuetoimintaan osallistuvan on oltava seuran jäsen. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa.

Uusilta harrastajilta veloitetaan jäsenmaksu ensimmäisen kausimaksun yhteydessä ja vanhat jäsenet maksavat jäsenmaksun kevätkauden kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksaminen on edellytys joukkueessa harjoittelulle.

KAUSIMAKSU

Kausimaksut maksetaan kaksi kertaa vuodessa.

 • Syyskausi on 1.8.-31.12 välinen aika ja syyskauden kausimaksu erääntyy maksettavaksi syyskuussa.
 • Kevätkausi on 1.1.- 30.5. välinen aika ja kevätkauden kausimaksu erääntyy maksettavaksi tammi-helmikuussa.
 • Kesäkausi 1.6.-31.7. välinen aika, kesällä harjoittelevilta joukkueilta veloitetaan kesän osalta erillinen maksu toukokuun aikana.

Kausimaksun suuruus vaihtelee joukkueesta riippuen ja siihen vaikuttaa muun muassa viikottaisten harjoituskertojen määrä.

Kausimaksuun sisältyy ohjattuja harjoituksia kunkin joukkueen viikkokertojen mukainen määrä.

Vuoden ensimmäinen kausimaksu sisältää kuluvan vuoden seurapaidan.

Koulujen tiloissa järjestettäviä harjoituksia ei pidetä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta.

Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

LISENSSI JA VAKUUTUS

Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa harrastajille ja kilpailijoille lisenssiä, jonka hinta riippuu harrastajan iästä ja kilpailutasosta. Lisenssin yhteydessä voi ostaa kilpaurheilun kattavan vakuutuksen. Jokaisella harrastajalla on oltava kilpacheerleadingin kattava vakuutus, joko lisenssin kautta ostettava tai muu vastaavanlainen.

MUUT KUSTANNUKSET

Joukkueilla voi olla mm. kilpailu- ja leirimaksuja sekä varustehankintoja, jotka laskutetaan erikseen osallistumisen/tilausten mukaan. Kilpailevien joukkueiden jäsenet voidaan velvoittaa hankkimaan yhtenäiset edustusasut (kuten valkoiset cheer-kengät sekä joukkuepaita ja –shortsit) ja kilpajoukkueilla on pakollisia kilpailuja ja leirejä, joihin osallistuminen on edellytyksenä joukkueessa harjoittelulle. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly kausimaksuun. Kustannusarvioista ja kauden tapahtumista ja ylimääräisistä maksuista tiedotetaan kauden alussa ja vanhempainilloissa.

Mikäli kilpajoukkueen jäsen ei voi osallistua joukkueen leirille tai kilpailumatkalle tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti kauden alussa viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kisoista riippumatta siitä onko harrastaja kilpailevassa kokoonpanossa vai varamiehenä. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan leirit/kilpailut normaalisti ellei niihin osallistumista ole peruutettu viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Myös tilatut tuotteet ja muut aiheutuneet kulut laskutetaan normaalisti vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden. Peruutuksen määräaika koskee ainoastaan kotimaassa pidettäviä leirejä ja kilpailuita.

Kisa-asut, huiskat ja kyltit omistaa seura. Kunkin joukkueen valmentajat sekä seuran hallitus päättävät kilpailuihin osallistumisesta. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly harjoitusmaksuun.

Maksuja ei palauteta eikä hyvitetä.

POISSAOLOT

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata.

Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, kausimaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen yhdistyksen hallituksen kanssa (fthallitus@funkyteam.fi). Tällöin vaaditaan lääkärintodistus palautuksen tai hyvityksen saamiseksi.

Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu.

Kesä- ja viikonloppuleirien, pois lukien joukkueiden omat leirit, osallistujamaksut, voidaan palauttaa tai hyvittää lääkärintodistusta vastaan, jos harrastaja joutuu jättämään koko tapahtuman välistä. Osallistumisen estymisestä on ilmoitettava yhdistyksen laskuttajalle (katja.rosenqvist@funkyteam.fi) samana päivänä kun lääkärintodistus on allekirjoitettu Peruutuksen yhteydessä tulee toimittaa lääkärintodistus.

Osittaisia maksuja ei palauteta eikä hyvitetä. Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu.

Jäsen-, kilpailu- tai lisenssimaksuja ei palauteta eikä hyvitetä, edes lääkärintodistuksella.