Hinnat Helsinki

Kausimaksut vuonna 2020:

 

Mikrot: 150€/kausi

Erityisryhmät: 85€/kausi

1krt/vko harjoitukset: 190€/kausi

2krt/vko harjoitukset: 260€/kausi

3krt/vko harjoitukset: 340€/kausi

4krt/vko harjoitukset: 360€/kausi

 

MAKSUEHDOT 2020

 

YLEISTÄ SEURAN PERIMISTÄ MAKSUISTA

 

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kerran. 

 

Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse tai tekstiviestitse työntekijälle tai valmentajalle ennen kolmatta harjoituskertaa.

Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan.

 

Valmentajat listaavat läsnäolot harjoituksissa MyClub palveluun. 

Vanhan harrastajan tulee ilmoittaa osallistumisen peruuttamisesta sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia. 

 

Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja kausimaksun kokonaisuudessaan

 

Maksettuja maksuja ei palauteta tai hyvitetä, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, harrastaja menettää oikeutensa osallistua joukkueen harjoituksiin ja muuhun toimintaan siihen saakka, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu kokonaisuudessaan.

Maksuhuomautuksen lähettämisestä voidaan periä 5€ huomautusmaksu sekä viivästyskorko. Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen kirjallisesti rahastonhoitajan kanssa (katja.rosenqvist@funkyteam.fi).

 

Harrastamisesta aiheutuvat kustannukset:

 

JÄSENMAKSU

Jokaisen joukkuetoimintaan osallistuvan on oltava seuran jäsen. 

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa ja jäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden. Vuonna 2020  jäsenmaksu on 30 euroa sekä Suomen Cheerleadingliiton veloittama jäsenkohtainen maksu 6 euroa, yhteensä 36 euroa.

Uusilta harrastajilta veloitetaan jäsenmaksu ensimmäisen kausimaksun yhteydessä ja vanhat jäsenet maksavat jäsenmaksun kevätkauden kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksaminen on edellytys joukkueessa harjoittelulle.

KAUSIMAKSU

Kausimaksut maksetaan kaksi kertaa vuodessa.

  • Kevätkausi on 1.1.- 30.5. välinen aika ja kevätkauden kausimaksu erääntyy maksettavaksi tammi-helmikuussa.

 

  • Kesäkausi 1.6-31.7 välinen aika, mikäli joukkueella harjoituksia erääntyy kesäharjoitusten osalta maksu toukokuussa.

  • Syyskausi on 1.8.-31.12 välinen aika ja syyskauden kausimaksu erääntyy maksettavaksi syyskuussa.

Kausimaksun suuruus vaihtelee joukkueesta riippuen ja siihen vaikuttaa muun muassa viikottaisten harjoituskertojen määrä.

Kausimaksut vuonna 2020:

Mikrot: 150€/kausi

Erityisryhmät: 85€/kausi

1krt/vko harjoitukset: 190€/kausi

2krt/vko harjoitukset: 260€/kausi

3krt/vko harjoitukset: 340€/kausi

4krt/vko harjoitukset: 360€/kausi

Kausimaksuun sisältyy ohjattuja harjoituksia kunkin joukkueen viikko kertojen mukainen määrä.

Jäsenmaksu sisältää kuluvan vuoden  seura paidan.

Koulujen tiloissa järjestettäviä harjoituksia ei pidetä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta.

Mikäli joukkue harjoittelee myös kesäkaudella, voi tästä tulla lisäkustannuksia.

Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

 

LISENSSI JA VAKUUTUS

Jokaisen harrastajan on hankittava Suomen Cheerleadingliiton lisenssi, jonka hinta vaihtuu harrastajan syntymävuoden mukaan. 

Lisenssin yhteydessä voi ostaa kilpaurheilun kattavan vakuutuksen. Jokaisella harrastajalla on oltava kilpacheerleadingin kattava vakuutus, joko lisenssin kautta ostettava tai muu vastaavanlainen.

 

MUUT KUSTANNUKSET

Joukkueilla voi olla mm. kilpailu- ja leirimaksuja sekä varustehankintoja, jotka laskutetaan erikseen osallistumisen/tilausten mukaan. 

Laskuihin lisätään, poislukien kausimaksut, 3 euron suuruinen toimistomaksu.

 

KILPAILUT

Kilpailevien joukkueiden jäsenet voidaan velvoittaa hankkimaan yhtenäiset edustusasut (kuten valkoiset cheer-kengät sekä joukkuepaita ja –shortsit) ja kilpajoukkueilla on pakollisia kilpailuja ja leirejä, joihin osallistuminen on edellytyksenä joukkueessa harjoittelulle. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly kausimaksuun. Kustannusarvioista ja kauden tapahtumista ja ylimääräisistä maksuista tiedotetaan kauden alussa ja vanhempainilloissa.

Mikäli kilpajoukkueen jäsen ei voi osallistua joukkueen leirille tai kilpailumatkalle tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti kauden alussa viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kisoista riippumatta onko harrastaja kilpailevassa kokoonpanossa tai ei. 

Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan leirit/kilpailut normaalisti ellei niihin osallistumista ole peruutettu viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Myös tilatut tuotteet ja muut aiheutuneet kulut laskutetaan normaalisti vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden. Peruutuksen määräaika koskee ainoastaan kotimaassa pidettäviä leirejä ja kilpailuita.

Kisa-asut, huiskat ja kyltit omistaa seura. Kunkin joukkueen valmentajat sekä seuran hallitus päättävät kilpailuihin osallistumisesta. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly harjoitusmaksuun.

Jokainen joukkue osallistuu vuoden aikana vähintään 1-2 kilpailuihin.

SM- ja edistyneet-tasolla kilpailuihin ja kilpailumatkoille osallistuminen on pakollista.

Lukuunottamatta kilpailumatkoja, joista tiedotetaan erikseen vapaaehtoisina.

Kilpailuiden osallistumismaksut ja muut maksut veloitetaan kaikilta joukkueen jäseniltä.

Maksuja ei palauteta eikä hyvitetä.

 

POISSAOLOT

Tilapäisiä poissaoloja ei korvata.

Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, kausimaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen yhdistyksen hallituksen kanssa (hallitus.ftc@funkyteam.fi). Tällöin vaaditaan lääkärintodistus palautuksen tai hyvityksen saamiseksi.

Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu.

Kesä- ja viikonloppuleirien, pois lukien joukkueiden omat leirit, osallistujamaksut, voidaan palauttaa tai hyvittää lääkärintodistusta vastaan, jos harrastaja joutuu jättämään koko tapahtuman välistä. Osallistumisen estymisestä on ilmoitettava yhdistyksen laskuttajalle (katja.rosenqvist@funkyteam.fi) samana päivänä kun lääkärintodistus on allekirjoitettu Peruutuksen yhteydessä tulee toimittaa lääkärintodistus.

Osittaisia maksuja ei palauteta eikä hyvitetä. Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu.

Jäsen-, kilpailu- tai lisenssimaksuja ei palauteta eikä hyvitetä, edes lääkärintodistuksella.

 

ALENNUKSET

Kausimaksusta myönnetään perhealennus, perheen 2. jäsenestä alkaen.

Perhealennukseen oikeutetuissa perheissä yksi maksaa täyden kausimaksun ja muut perheenjäsenet saavat 10% alennuksen/urheilija

Alennuksen myöntämiseksi edellytetään, että joukkueeseen ilmoittautuessa ilmoitetaan perheenjäsenen nimi ja joukkue. 

Alennus koskee toistaiseksi ainoastaan Helsingin ryhmissä harjoittelevia perheenjäseniä.

Alennuksia ei myönnetä sellaisista tapahtumista, joissa FT ei ole järjestävä osapuoli vaan vain välittää osallistujamaksut järjestäjälle, esim. Suomen Cheerleadingliiton järjestämät kilpailut ja tapahtumat.