Hinnat Espoo

VUODEN 2019 HARJOITUSMAKSUT ESPOOSSA

Harjoitusmaksut maksetaan kausittain, kahdesti vuodessa.

Valmennus 1 krt/vko: 120

Valmennus 2 krt/vko: 205 €

Valmennus 3 krt/vko 245 €

Valmennus 4 krt/vko 275 €

 

 

MAKSUEHDOT

Yleistä seuran perimistä maksuista:

 - Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa hänelle osoitetussa joukkueessa yhden viikon ajan. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen toisen harrastusviikon ensimmäisiä harjoituksia. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun, harjoitusmaksun ja joukkueen muut mahdolliset maksut kokonaisuudessaan.

-Vanha harrastaja voi osallistua uuden kauden harjoituksiin yhden viikon ajan. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava sähköpostitse tai tekstiviestitse valmentajalle tai joukkueenjohtajalle ennen toisen harrastusviikon ensimmäisiä harjoituksia. Mikäli harrastaja ei peruuta osallistumistaan, hän on velvollinen maksamaan seuran jäsenmaksun ja harjoitusmaksun kokonaisuudessaan.

- Maksettuja maksuja ei palauteta eikä laskuttamattomia maksuja hyvitetä, vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

- Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, harrastaja menettää oikeutensa osallistua joukkueen harjoituksiin ja muuhun toimintaan siihen saakka, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu kokonaisuudessaan.

-Poikkeavista maksujärjestelyistä on sovittava aina erikseen seuran hallituksen tai taloudenhoitajan kanssa. Maksujärjestelyasioissa voitte olla yhteydessä rahastonhoitajaan sähköpostitse (Katja Rosenqvist katja.rosenqvist@funkyteam.fi)


Harrastamisesta aiheutuvat kustannukset:
 

JÄSENMAKSU

Jokaisen joukkuetoimintaan osallistuvan on oltava seuran jäsen. Jäsenmaksu 26 euroa maksetaan kerran vuodessa. Uusilta harrastajilta veloitetaan jäsenmaksu ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä ja vanhat jäsenet maksavat jäsenmaksun kevätkauden harjoitusmaksun yhteydessä. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys joukkueessa harjoittelulle.

 

HARJOITUSMAKSU

Harjoitusmaksut maksetaan kaksi kertaa vuodessa.

Syyskausi on elo-joulukuun välinen aika ja syyskauden harjoitusmaksu erääntyy maksettavaksi syyskuussa.  Kevätkausi on tammi-kesäkuun välinen aika ja kevätkauden harjoitusmaksu erääntyy maksettavaksi tammi-helmikuussa. Harjoitusmaksun suuruus vaihtelee joukkueesta riippuen.

Harjoitusmaksuun sisältyy ohjattuja harjoituksia kunkin joukkueen viikkokertojen mukainen määrä. Koulujen tiloissa järjestettäviä harjoituksia ei pidetä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

LISENSSI JA VAKUUTUS

Jokaisen harrastajan on hankittava Suomen Cheerleadingliiton lisenssi, jonka hinta riippuu harrastajan iästä ja kilpailutasosta. Lisenssin yhteydessä voi ostaa kilpaurheilun kattavan vakuutuksen. Jokaisella harrastajalla on oltava kilpaurheilun kattava vakuutus, joko lisenssin kautta ostettava tai muu vastaavanlainen.

 

MUUT KUSTANNUKSET

Joukkueilla voi olla mm. kilpailu- ja leirimaksuja sekä varustehankintoja, jotka laskutetaan erikseen osallistumisen/tilausten mukaan. Kilpailevien joukkueiden jäsenet voidaan velvoittaa hankkimaan yhtenäiset edustusasut (kuten valkoiset cheer-kengät sekä joukkuepaita ja –shortsit) ja kilpajoukkueilla on pakollisia kilpailuja ja leirejä, joihin osallistuminen on edellytyksenä joukkueessa harjoittelulle.  Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly kausimaksuun. Kustannusarvioista ja kauden tapahtumista tiedotetaan kauden alussa ja vanhempainilloissa.

Mikäli kilpajoukkueen jäsen ei voi osallistua joukkueen leirille tai kilpailumatkalle, tulee tästä ilmoittaa valmentajille kirjallisesti heti kauden alussa viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Lähtökohtaisesti kaikille joukkueen jäsenille varataan paikka leiriltä/kisoista riippumatta siitä onko harrastaja kilpailevassa kokoonpanossa vai varamiehenä. Mikäli harrastaja lopettaa kesken kauden laskutetaan leirit/kilpailut normaalisti ellei niihin osallistumista ole peruutettu viimeistään 10 viikkoa (70 päivää) ennen tapahtumaa. Myös tilatut tuotteet ja muut aiheutuneet kulut laskutetaan normaalisti vaikka harrastaja lopettaisi kesken kauden.

Kisa-asut, huiskat ja kyltit omistaa seura. Kunkin joukkueen valmentajat sekä seuran hallitus päättävät kilpailuihin osallistumisesta. Kilpailujen osallistujamaksut ja muut kilpailuihin liittyvät kulut (mm. majoitus- ja matkakulut) eivät sisälly harjoitusmaksuun.


Poissaolot

- Tilapäisiä poissaoloja ei korvata.

- Mikäli poissaoloja tulee sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi pidempijaksoisesti yli kahden kuukauden ajan, harjoitusmaksun osakorvaamisesta voidaan neuvotella erikseen yhdistyksen hallituksen kanssa (espoohallitus@funkyteam.fi). Tällöin vaaditaan lääkärintodistus palautuksen saamiseksi. Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu. 

- Leirien osallistujamaksut voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan, jos harrastaja ei voi osallistua leirille lainkaan. Osallistumisen estymisestä on ilmoitettava yhdistyksen hallitukselle (espoohallitus@funkyteam.fi) viimeistään samana päivänä, kun lääkärintodistus on allekirjoitettu.

- Osittaisia maksuja ei palauteta. Palautuksesta vähennetään 8 euron toimistomaksu. - Jäsen-, kilpailu- tai lisenssimaksuja ei palauteta, edes lääkärintodistuksella.