Funky Team palasi kesälomalta

21.8.2017

Funky Team on palannut kesälomalta ja syyskausi pyörähtänyt käyntiin. Hallituksen loma loppui jo heinäkuun lopussa, jotta alkavaan kauteen ehdittiin varautua. Ja minkälainen kausi siitä onkaan taas tulossa!

 

Syyskauden ensimmäisessä kokouksessa 15.8. käytiin läpi syksyn toimintaa. Asialistan niin sanottujen pakollisten asioiden lisäksi pääsimme ideoimaan hieman myös tulevaa. Isoja päätöksiä olivat muun muassa toiminnanjohtajan palkkaaminen seuraan. Lisäksi Funky Teamin syksyyn tulee kuulumaan monenlaista tapahtumaa, ja niitä suunnitellaan jo vauhdilla. Kannattaakin seurata tiedotusta!

 

Parhaiten tulevista tapahtumista perillä pysyy seuraamalla Funky Teamia Facebookissa (@funkyteam) tai Instagramissa (@funkyteamfinland). Olethan myös huomannut, että eri joukkueemme päivittävät kuulumisiaan ahkerasti Instagram-tileilleen. Laita seurantaan myös Funky Teamin hästägit #bigbluefamily ja #gobigblue.

 

Funky Teamin eri joukkueet ovat myös aloittaneet kautensa, ja harjoitussaleissa ja –matoilla Big Blue Familyn jäsenet on tänäkin syksynä tunnistanut iloisista ilmeistä, naurusta ja puheensorinasta, mutta ennen kaikkea tiukasta keskittymisestä harjoitteluun.

 

Ja vaikka kausi on jo ehtinyt käynnistyä, ehtii vielä hyvin mukaan. Yksi hallituksen kokouksessaan tekemistä linjauksista olikin, että Funky Teamista löytyy jokaiselle innokkaalle uudelle cheerleaderille paikka ja oma joukkue. Kannattaa rohkeasti tulla kokeilemaan! Lisätietoa toiminnasta ja joukkueista saat sähköpostilla osoitteesta info@funkyteam.fi tai ottamalla yhteyttä näillä sivuilla olevan yhteydenottokaavakkeen avulla.

 

Ensimmäisen kerran Funky Teamin joukkueet ovat kisamatolla Syyskilpailuissa, joihin tänä vuonna matkataan Ouluun. Pohjoiseen asti ei kuitenkaan tarvitse lähteä joukkueita katsomaan (vaikka kannustusjoukot ovat toki aina tervetulleita!). Joukkueet esittävät ohjelmansa seuran omassa Autumn Show Casessa, josta tarkempaa tietoa on tulossa heti syyskuun alussa.

 

Ja mikäli tämän kaiken keskellä on jäänyt pohdituttamaan ketä siellä seuran hallituksessa oikein näitä kaikkia asioita puuhailee, ei huolta! Hallitus tulee esittäytymään syksyn aikana some-kanavillamme. Kannattaa siis viimeistään nyt käydä laittamassa Funky Team seurantaan.

 

Hallituksen puolesta haluamme toivottaa kaikille vauhdikasta ja hauskaa syksyä!